3. Kaş Kınık Tarım Fuarı Açıldı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 24.04.2024 - 19:51, Güncelleme: 24.04.2024 - 19:51 2237 kez okundu.
 

3. Kaş Kınık Tarım Fuarı Açıldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Kınık Tarım Fuarı, kapılarını açtı.
antalyahabertakip.com - Kınık Mahallesi’nde açılan fuarda ziyaretçiler, tarım sektöründeki gelişmeleri daha yakından görme ve gözlemleme fırsatı bulabilecek. Kaş Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) denetiminde düzenlenen fuara, Kaş Kaymakamlığı, Kaş Ziraat Odası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) destek veriyor. Marmaris Fuarcılık Organizasyon Halkla İlişkiler Limited Şirketi (MARFO Fuarcılık) tarafından gerçekleştirilen fuarda, yüzlerce farklı marka tarımsal ürün ve tarımda kullanılan ekipmanlar yer alıyor. Etkinlik kapsamında ulusal ve uluslararası bitki ve bitki besleme, gübre şirketleri, tarım iş makineleri, sera kurulum ve nayloncuları, sulama sistemleri, traktör, traktör yedek parçası satış, ürün geliştirme, yeşertme ve kızartma firmaları ziyaretçilerle buluşturulacak. -75 firma katılıyor Kınık Kapalı Pazar Yeri’nde 75 katılımcı firmanın hazır bulunduğu fuar, 23-25 Nisan tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek. Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, yaptığı açıklamada, Kınık Mahallesi’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Kaş Tarım Fuarı’nın destekçisi olacaklarını belirten Başkan Erol Demirhan, “İhtiyaç sahipleri fuar alanında kurulan stantlarda çeşitli tarımsal ürünler ve tarım ekipmanlarını seçerek, beğenerek temin edebilecek. Tarım sektöründeki firmaları ve ziyaretçileri bir araya getirecek fuarın tüm üreticilerimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Fuarın açılışına, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, belediye meclis üyeleri ve MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan da katıldı.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Kınık Tarım Fuarı, kapılarını açtı.

antalyahabertakip.com - Kınık Mahallesi’nde açılan fuarda ziyaretçiler, tarım sektöründeki gelişmeleri daha yakından görme ve gözlemleme fırsatı bulabilecek.

Kaş Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) denetiminde düzenlenen fuara, Kaş Kaymakamlığı, Kaş Ziraat Odası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) destek veriyor.

Marmaris Fuarcılık Organizasyon Halkla İlişkiler Limited Şirketi (MARFO Fuarcılık) tarafından gerçekleştirilen fuarda, yüzlerce farklı marka tarımsal ürün ve tarımda kullanılan ekipmanlar yer alıyor.

Etkinlik kapsamında ulusal ve uluslararası bitki ve bitki besleme, gübre şirketleri, tarım iş makineleri, sera kurulum ve nayloncuları, sulama sistemleri, traktör, traktör yedek parçası satış, ürün geliştirme, yeşertme ve kızartma firmaları ziyaretçilerle buluşturulacak.

-75 firma katılıyor

Kınık Kapalı Pazar Yeri’nde 75 katılımcı firmanın hazır bulunduğu fuar, 23-25 Nisan tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, yaptığı açıklamada, Kınık Mahallesi’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaş Tarım Fuarı’nın destekçisi olacaklarını belirten Başkan Erol Demirhan, “İhtiyaç sahipleri fuar alanında kurulan stantlarda çeşitli tarımsal ürünler ve tarım ekipmanlarını seçerek, beğenerek temin edebilecek. Tarım sektöründeki firmaları ve ziyaretçileri bir araya getirecek fuarın tüm üreticilerimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Fuarın açılışına, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, belediye meclis üyeleri ve MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan da katıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.