Manavgat Belediyesi Şehit Mustafa Şen İçin Mevlit Okuttu

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 05.05.2024 - 19:04, Güncelleme: 05.05.2024 - 19:04 2366 kez okundu.
 

Manavgat Belediyesi Şehit Mustafa Şen İçin Mevlit Okuttu

Manavgat Belediyesi Şırnak’ın Kayaboyun köyünde askeri aracın devrilmesi sonucunda Şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen için memleketi Manavgat’ın Çakış mahallesinde mevlit-i şerif okuttu.
antalyahabertakip.com - Manavgat Çakış mahallesinde öğle namazı öncesi okunan mevlide, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, devlet erkanı, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Mevlitte başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen ile tüm şehit ve gaziler için dua edildi. İlahiler okunan, dualar edilen programın ardından cemaate mevlit yemeği dağıtıldı. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, vatanı için canlarını feda eden şehitlerin en yüksek mertebeye ulaştığını söyledi. Başkan Kara, “Okunan Kur’an tilavetleri ve edilen dualar başta Mustafa evladımız olmak üzere vatan ve millet uğruna gözünü kırpmadan hayatını veren tüm şehit ve gazilerimizin ruhlarına gitsin. Bizler bu ülkede huzurlu yaşayalım diye, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin görevini yapan, gecesini gündüzüne katan, binbir fedakarlıkla bu milletin güvenliğini sağlayan tüm şehitlerimize huzurlarınızda bir kez daha Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Onlar en yüksek mertebeye ulaştılar. Bu kahraman evlatlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır, onlar her zaman başımızın tacıdır.” ifadelerini kullandı. Mevlit programı sonrası Başkan Kara, şehidin ailesi ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Manavgat Belediyesi Şırnak’ın Kayaboyun köyünde askeri aracın devrilmesi sonucunda Şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen için memleketi Manavgat’ın Çakış mahallesinde mevlit-i şerif okuttu.

antalyahabertakip.com - Manavgat Çakış mahallesinde öğle namazı öncesi okunan mevlide, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, devlet erkanı, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Mevlitte başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen ile tüm şehit ve gaziler için dua edildi. İlahiler okunan, dualar edilen programın ardından cemaate mevlit yemeği dağıtıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, vatanı için canlarını feda eden şehitlerin en yüksek mertebeye ulaştığını söyledi. Başkan Kara, “Okunan Kur’an tilavetleri ve edilen dualar başta Mustafa evladımız olmak üzere vatan ve millet uğruna gözünü kırpmadan hayatını veren tüm şehit ve gazilerimizin ruhlarına gitsin. Bizler bu ülkede huzurlu yaşayalım diye, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin görevini yapan, gecesini gündüzüne katan, binbir fedakarlıkla bu milletin güvenliğini sağlayan tüm şehitlerimize huzurlarınızda bir kez daha Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Onlar en yüksek mertebeye ulaştılar. Bu kahraman evlatlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır, onlar her zaman başımızın tacıdır.” ifadelerini kullandı.

Mevlit programı sonrası Başkan Kara, şehidin ailesi ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.