Konyaaltı’nın Üreten Kadınları Kermeste Buluştu

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 07.05.2024 - 19:44, Güncelleme: 07.05.2024 - 19:44 2433 kez okundu.
 

Konyaaltı’nın Üreten Kadınları Kermeste Buluştu

Konyaaltı Belediyesi iş birliğiyle Konyaaltı Kent Konseyi tarafından Dostluk Parkı içerisinde “Üreten Kadınlar Kermesi” açıldı.
antalyahabertakip.com - Kadınların böylesi etkinliklerde bir araya gelmesinin ekonomik, kültürel ve kent canlılığı açısından önemli olduğunu vurgulayan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Kadınlarla beraber çok güzel projelere imza atacağız” dedi. Konyaaltı Belediyesi’nin katkılarıyla Dostluk Parkı'nda Konyaaltı Kent Konseyi tarafından 'Üreten Kadınlar Kermesi’ açıldı. Üreten kadınların ekonomilerine destek sağlamak amacıyla 10 Mayıs’a kadar devam edecek kermes, 10.00- 19.00 saatleri arasında açık kalacak. ÇOK GÜZEL HİKÂYELER YAZACAĞIZ Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Üreten Kadınlar Kermesi’nin, kadınlarla yaptıkları ilk etkinlik olduğunu söyledi. Kotan, “Bu kermes benim için çok önemli. Konyaaltı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Saday bu projeyi önümüze getirdiğinde ivedilikle elimizden gelen her şeyi yapacağımızı söylemiştim. Bu tip kermeslerin yapılması, kadınların bir araya gelmesi ekonomik, kültürel ve kent canlılığı açısından çok önemli. Biz de hem Kent Konseyi noktasında hem de Konyaaltı Belediyesi noktasında her zaman kadınların yanında olacağız. İnanın bana çok güzel projeler gerçekleştireceğiz. Çok güzel hikâyeler yazacağız. Biz Konyaaltı Belediyesi olarak çocuklar ve kadınlar noktasında çok hassasız’’ dedi. HEDEF KADINLARI GÜÇLENDİRMEK 2 yıldır Konyaaltı Belediyesi’nin katkılarıyla Üreten Kadınlar Kermesi’ni gerçekleştirdiklerini söyleyen Konyaaltı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Saday, “Evde üreten kadınların ürünlerinin sergilendiği ve satışının gerçekleştiği kermesimiz 2 yıldır devam ediyor. Biz bu kermeslerimizle ekonomik olarak kadınlarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Konyaaltı Belediyesi iş birliğiyle Konyaaltı Kent Konseyi tarafından Dostluk Parkı içerisinde “Üreten Kadınlar Kermesi” açıldı.

antalyahabertakip.com - Kadınların böylesi etkinliklerde bir araya gelmesinin ekonomik, kültürel ve kent canlılığı açısından önemli olduğunu vurgulayan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Kadınlarla beraber çok güzel projelere imza atacağız” dedi.

Konyaaltı Belediyesi’nin katkılarıyla Dostluk Parkı'nda Konyaaltı Kent Konseyi tarafından 'Üreten Kadınlar Kermesi’ açıldı. Üreten kadınların ekonomilerine destek sağlamak amacıyla 10 Mayıs’a kadar devam edecek kermes, 10.00- 19.00 saatleri arasında açık kalacak.

ÇOK GÜZEL HİKÂYELER YAZACAĞIZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Üreten Kadınlar Kermesi’nin, kadınlarla yaptıkları ilk etkinlik olduğunu söyledi. Kotan, “Bu kermes benim için çok önemli. Konyaaltı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Saday bu projeyi önümüze getirdiğinde ivedilikle elimizden gelen her şeyi yapacağımızı söylemiştim. Bu tip kermeslerin yapılması, kadınların bir araya gelmesi ekonomik, kültürel ve kent canlılığı açısından çok önemli. Biz de hem Kent Konseyi noktasında hem de Konyaaltı Belediyesi noktasında her zaman kadınların yanında olacağız. İnanın bana çok güzel projeler gerçekleştireceğiz. Çok güzel hikâyeler yazacağız. Biz Konyaaltı Belediyesi olarak çocuklar ve kadınlar noktasında çok hassasız’’ dedi.

HEDEF KADINLARI GÜÇLENDİRMEK

2 yıldır Konyaaltı Belediyesi’nin katkılarıyla Üreten Kadınlar Kermesi’ni gerçekleştirdiklerini söyleyen Konyaaltı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Saday, “Evde üreten kadınların ürünlerinin sergilendiği ve satışının gerçekleştiği kermesimiz 2 yıldır devam ediyor. Biz bu kermeslerimizle ekonomik olarak kadınlarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.