120 Mühendise Seracılık Sertifikası

Asayiş 26.03.2019 - 21:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2032+ kez okundu.
 

120 Mühendise Seracılık Sertifikası

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzde Ziraat Mühendisi ve Tarımsal Danışmanlarına yönelik “Sera Teknolojileri ve Sektöre Yönelik Kredi Uygulamaları” konulu eğitim gerçekleştirildi.
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün Tarım danışmanları ve Serbest çalışan Ziraat Mühendislerine yönelik olarak başlattığı eğitim hamlesinin dördüncü etabında Antalya’nın tarımda marka şehir olmasının temel bileşenlerinden birisi olan seracılık konusunda verilen eğitime 120 ziraat mühendisi ve tarım danışmanı katıldı. Eğitimde katılımcılara hitap eden İl Müdürü Mustafa Özen meslektaşlarına öncelikle İl Müdürlüğümüzdeki bu eğitime geldikleri için teşekkür ederek, “Ziraat Mühendisi olarak üzerimize düşen görev büyük. Sağlıklı nesillere sağlıklı bir dünya bırakmak için üstümüze düşen sorumluluğu bilerek çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Tarımda bir marka olan Antalya, aynı zamanda seracılığın başkentidir. Dolayısıyla ilimiz seracılık sektörünü başkente yakışır bir şekilde yönetmemiz gerekiyor. Bunun için siz ziraat mühendislerine büyük iş düşüyor. Sizlerle birlikte ilimiz ve ülkemiz için, sürdürülebilir bir tarım için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.    Antalya İlinde Seracılık, T.C. Ziraat Bankasının Sektöre Yönelik Kredi Uygulamaları, Devlet Destekli Sera Sigortası Uygulaması, Sera Teknolojileri ve Seralarda Aranacak Asgari Şartlar konularında eğitim alan 120 ziraat mühendisi ve tarım danışmanı katılım belgelerini aldıktan sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzde Ziraat Mühendisi ve Tarımsal Danışmanlarına yönelik “Sera Teknolojileri ve Sektöre Yönelik Kredi Uygulamaları” konulu eğitim gerçekleştirildi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün Tarım danışmanları ve Serbest çalışan Ziraat Mühendislerine yönelik olarak başlattığı eğitim hamlesinin dördüncü etabında Antalya’nın tarımda marka şehir olmasının temel bileşenlerinden birisi olan seracılık konusunda verilen eğitime 120 ziraat mühendisi ve tarım danışmanı katıldı.

Eğitimde katılımcılara hitap eden İl Müdürü Mustafa Özen meslektaşlarına öncelikle İl Müdürlüğümüzdeki bu eğitime geldikleri için teşekkür ederek, “Ziraat Mühendisi olarak üzerimize düşen görev büyük. Sağlıklı nesillere sağlıklı bir dünya bırakmak için üstümüze düşen sorumluluğu bilerek çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Tarımda bir marka olan Antalya, aynı zamanda seracılığın başkentidir. Dolayısıyla ilimiz seracılık sektörünü başkente yakışır bir şekilde yönetmemiz gerekiyor. Bunun için siz ziraat mühendislerine büyük iş düşüyor. Sizlerle birlikte ilimiz ve ülkemiz için, sürdürülebilir bir tarım için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.   

Antalya İlinde Seracılık, T.C. Ziraat Bankasının Sektöre Yönelik Kredi Uygulamaları, Devlet Destekli Sera Sigortası Uygulaması, Sera Teknolojileri ve Seralarda Aranacak Asgari Şartlar konularında eğitim alan 120 ziraat mühendisi ve tarım danışmanı katılım belgelerini aldıktan sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.