Yat Limanında Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi

Asayiş 21.07.2019 - 21:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2783+ kez okundu.
 

Yat Limanında Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi

Toplumumuzun ve insanlığın ortak sorunlarından olan engellilerimizin her gün hatırlanacağı bir ortamın yaratılması tüm toplumun olduğu gibi bizlerin de görevleri arasındadır. Sağlıklı bir toplum kendi engellilerine sahip çıkan, onların üretime katılmasını sağlayan, koruyucu olanakları yaratan bir toplumdur. 14 Temmuz günü Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneğinin otizmli bireyler ve aileleri ile Yat gezisi için limana geldikleri ancak yat gezisi için erken gelinmesi üzerine bekleme yaptıkları görülmüş, Otizmli Bireyler ve Aileleri Derneği görevlisi ile yapılan görüşmede Yat Limanında bulunan Emniyet Müdürlüğümüze bağlı sosyal tesisimiz Kafe 155’de, otizmli bireyler ve ailelerine kahvaltı etkinliği düzenlenmesi kararı verilmiştir. Doğaçlama olarak gelişen (30) kişinin katılım gösterdiği etkinliğe tesis çalışanlarımızın öz verili çalışmasıyla yapılan hazırlıklar neticesinde otizmli birey ve ailelerinin nezih ve güzel bir ortamda kahvaltı yaparak vakit geçirmelerine yardımcı olunmuştur. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Toplumumuzun ve insanlığın ortak sorunlarından olan engellilerimizin her gün hatırlanacağı bir ortamın yaratılması tüm toplumun olduğu gibi bizlerin de görevleri arasındadır. Sağlıklı bir toplum kendi engellilerine sahip çıkan, onların üretime katılmasını sağlayan, koruyucu olanakları yaratan bir toplumdur.

14 Temmuz günü Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneğinin otizmli bireyler ve aileleri ile Yat gezisi için limana geldikleri ancak yat gezisi için erken gelinmesi üzerine bekleme yaptıkları görülmüş, Otizmli Bireyler ve Aileleri Derneği görevlisi ile yapılan görüşmede Yat Limanında bulunan Emniyet Müdürlüğümüze bağlı sosyal tesisimiz Kafe 155’de, otizmli bireyler ve ailelerine kahvaltı etkinliği düzenlenmesi kararı verilmiştir.

Doğaçlama olarak gelişen (30) kişinin katılım gösterdiği etkinliğe tesis çalışanlarımızın öz verili çalışmasıyla yapılan hazırlıklar neticesinde otizmli birey ve ailelerinin nezih ve güzel bir ortamda kahvaltı yaparak vakit geçirmelerine yardımcı olunmuştur.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.