Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Güvenlik Zaafiyeti Mi Var?

Sağlık 15.11.2019 - 12:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1871+ kez okundu.
 

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Güvenlik Zaafiyeti Mi Var?

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde, Ameliyathalerin de dolaşmak bu kadar kolay mı? ‘Hastanede güvenlik zaafiyeti mi?’ var sorularını akıllara getirdi.
Haber merkezimize gelen ihbarlar üzerine yapılan araştırmada hastanesinde güvende olmadığı görünüyor. Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibimiz Taner Şahin bizzat yaptığı araştırmada Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde pek de güvende olmadığımızı ve çok büyük bir güvenlik zaafiyeti olduğunu gözlemlemiş.  Yapılan araştırmada Hastanede güvenlik zafiyetinin açılarını Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibimiz Taner Şahin bizzat incelemelerini anlattı. Taner Şahin Hastanede güvenlik zaafiyeti mi nerelerde olduğu şu şekilde anlattı. “Antalya Eğitim Araştırma Hastanesin Morg bölümünden girdiğimde orda bulunan Güvenlik Görevlisi beni durdurup buyurun dedi. Bende Yemekhaneye gidiyorum deyince girmeme izim verdi. Güvenlik Görevlisi Kimsin, Necisin, Ne İşin Var Sorularını Sormadan elimi kollumu sallaya sallaya hastanenin girilmemesi gereken alanlarında dolaşmaya başladım. Hastanenin girilememesi gereken alanlarında hastane personeli olmadığım halde hastane personeli gibi dolaşmaya başladım. Yemekhaneye gidiyor gibi yapıp asansörle birinci katta çıkıp hastanenin ameliyathanesi ve steril alanda dolaştım. Hastaneden ne kimse durdurdu. Neden burada bulunuyorsunuz diye tepki gösterilmedi. Hastanede güvenlik zaafiyeti olduğu görülmüş oluyor. Daha fazla güvenlik açıklarını kötü amaçlı kullanılmaması için açıklamayacağım” dedi. Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinin güvenlik zaafiyeti hastane yöneticileri görmüyorlar mı?
Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde, Ameliyathalerin de dolaşmak bu kadar kolay mı? ‘Hastanede güvenlik zaafiyeti mi?’ var sorularını akıllara getirdi.

Haber merkezimize gelen ihbarlar üzerine yapılan araştırmada hastanesinde güvende olmadığı görünüyor.

Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibimiz Taner Şahin bizzat yaptığı araştırmada Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde pek de güvende olmadığımızı ve çok büyük bir güvenlik zaafiyeti olduğunu gözlemlemiş.

 Yapılan araştırmada Hastanede güvenlik zafiyetinin açılarını Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibimiz Taner Şahin bizzat incelemelerini anlattı.

Taner Şahin Hastanede güvenlik zaafiyeti mi nerelerde olduğu şu şekilde anlattı. “Antalya Eğitim Araştırma Hastanesin Morg bölümünden girdiğimde orda bulunan Güvenlik Görevlisi beni durdurup buyurun dedi.

Bende Yemekhaneye gidiyorum deyince girmeme izim verdi.

Güvenlik Görevlisi Kimsin, Necisin, Ne İşin Var Sorularını Sormadan elimi kollumu sallaya sallaya hastanenin girilmemesi gereken alanlarında dolaşmaya başladım.

Hastanenin girilememesi gereken alanlarında hastane personeli olmadığım halde hastane personeli gibi dolaşmaya başladım.

Yemekhaneye gidiyor gibi yapıp asansörle birinci katta çıkıp hastanenin ameliyathanesi ve steril alanda dolaştım.

Hastaneden ne kimse durdurdu.

Neden burada bulunuyorsunuz diye tepki gösterilmedi.

Hastanede güvenlik zaafiyeti olduğu görülmüş oluyor.

Daha fazla güvenlik açıklarını kötü amaçlı kullanılmaması için açıklamayacağım” dedi.

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinin güvenlik zaafiyeti hastane yöneticileri görmüyorlar mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.