Kuşağımda İntikam Dizisinin 1.Bölümün Tanıtımı Yapıldı

Magazin 19.11.2019 - 21:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2123+ kez okundu.
 

Kuşağımda İntikam Dizisinin 1.Bölümün Tanıtımı Yapıldı

Toplumuzun kanayan yaraları olan kadına çocuklara karşı psikolojik ve fiziki baskı taciz işsizlik yoksulluk yaşlı engelli uyuşturucu ile mücadele konularını ele alan farkındalık yaratacak sosyal proje “Kursağımda İntikam” adlı dizinin çekimlerine başladı. Yapımcılığını Yıldız Tosun’un senaristliğini Murat Denizli’nin üstlendiği proje Antalya’nın ilçeleri ve köylerinde çekimlere start dedi. 10 Kasım günü Lara Hadrianus otelde oyunculara birlikte tanıtım kokteyli veren Murat Denizli dizide Yeşilçam’ın Ünlü Simalarından Coşkun Güven, Erkan Kabakçıoğlu Yaşar Kutbay,  Emine Şule, Jale Ak, Murat Aygan, Hüseyin İnan ve figüranları ile bir araya geldi. MURAT DENİZLİ KİM? Murat Denizli evli ve Kumluca ilçesinde ikametgâh etmektedir. Türkiye’nin en genç senarist ve yönetmeni olacağını iddia eden. Denizli “2’nci bölüm için Antalya ve ilçelerinde iş adamlarından destek beklediğini” ifade etti.

Toplumuzun kanayan yaraları olan kadına çocuklara karşı psikolojik ve fiziki baskı taciz işsizlik yoksulluk yaşlı engelli uyuşturucu ile mücadele konularını ele alan farkındalık yaratacak sosyal proje “Kursağımda İntikam” adlı dizinin çekimlerine başladı.

Yapımcılığını Yıldız Tosun’un senaristliğini Murat Denizli’nin üstlendiği proje Antalya’nın ilçeleri ve köylerinde çekimlere start dedi.

10 Kasım günü Lara Hadrianus otelde oyunculara birlikte tanıtım kokteyli veren Murat Denizli dizide Yeşilçam’ın Ünlü Simalarından Coşkun Güven, Erkan Kabakçıoğlu Yaşar Kutbay,  Emine Şule, Jale Ak, Murat Aygan, Hüseyin İnan ve figüranları ile bir araya geldi.

MURAT DENİZLİ KİM?

Murat Denizli evli ve Kumluca ilçesinde ikametgâh etmektedir. Türkiye’nin en genç senarist ve yönetmeni olacağını iddia eden. Denizli “2’nci bölüm için Antalya ve ilçelerinde iş adamlarından destek beklediğini” ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.