Ayşe ve İsmail Dünya Evine Girdi

Magazin 08.12.2019 - 20:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3518+ kez okundu.
 

Ayşe ve İsmail Dünya Evine Girdi

Ayşe Uysal ve İsmail Kızıltan çifti dünya evine girdi
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığının sevilen yüzü Ayşe Uysal, hayatını İsmail Kızıltan ile birleştirdi. Muratpaşa Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlenen törende Ayşe ve İsmail çiftinin nikâhını Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal kıydı.   Çok sayıda davetlinin katıldığı nikâh töreni neşe içinde geçti.   Gecede çiçeği bununda çiftin nikâh şahitliklerini Mustafa Gönenç, Kamil Korkmaz, Ezel Amioğlu ve Uğur Karaca arasında yaptı. Tören sonrası çok mutlu olduklarını belirten çift katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.  
Ayşe Uysal ve İsmail Kızıltan çifti dünya evine girdi

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığının sevilen yüzü Ayşe Uysal, hayatını İsmail Kızıltan ile birleştirdi. Muratpaşa Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlenen törende Ayşe ve İsmail çiftinin nikâhını Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal kıydı.

 

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikâh töreni neşe içinde geçti.

 

Gecede çiçeği bununda çiftin nikâh şahitliklerini Mustafa Gönenç, Kamil Korkmaz, Ezel Amioğlu ve Uğur Karaca arasında yaptı. Tören sonrası çok mutlu olduklarını belirten çift katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.