2020 Bütçesine Emekli Ve Çalışan Unutuldu

Politika 16.12.2019 - 00:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2687+ kez okundu.
 

2020 Bütçesine Emekli Ve Çalışan Unutuldu

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun düzenlediği mitinge katılan İYİ Parti STK İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuba Vural Çokal, “2020 bütçesinde iktidarın kendisi için istediğini vatandaşlara vermek istemediğini gördük. Bütçede emekli ve çalışana yeteri kadar yer verilmedi” dedi. 2020 yılı bütçesinde emeklilere ve işçilere yer verilmediğinden dolayı mitingi düzenleyen Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ve yönetimine teşekkür eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal “ 2020 yılı bütçesine baktığımızda; tek bir şey görüyoruz, kendisi için istediğini vatandaşına vermek istemeyen bir iktidar ile karşı karşıya olduğumuzu... Bakanların kendileri ve akrabalarına bir ömür boyu sosyal haklar verilirken asgari ücretli, maaşının çoğundan vergi vermeye devam ediyor.  İşe girdikleri zamandaki kanunlara göre emekli olmak isteyen EYT lilere tüm kapılar kapatılırken, Suriyelilere devletin sınır kapısı da dahil olmak üzere tüm kurumların kapısı sonuna kadar açılıyor. Doğalgaz elektriğe bir yıl içinde defalarca zam yapan ve en az yüzde 50 oranında arttıran iktidar emekçiye çalışana yüzde 3-5 zamlar yapıyor.  Cumhurbaşkanlığında kurulan ihtiyarlar heyeti nerede ise her toplantı sonrasında kendilerine zam yaparken asgari ücretli söz konusu olduğunda hesap üstüne hesap yapılıyor.  Yandaşların yüz milyonlarca lira vergi borçları bir kalemde silinirken asgari ücretlinin maaşlarının vergi dilimine girmemesi için verdiğimiz önergeler reddediliyor” dedi. Dr. Çokal,  “Merak etmeyin ümidinizi kaybetmeyin, bu israf düzeninin sonunun geldiğine inanın. Her şeyin farkında olan Türk milleti bu düzene son verecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun düzenlediği mitinge katılan İYİ Parti STK İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuba Vural Çokal, “2020 bütçesinde iktidarın kendisi için istediğini vatandaşlara vermek istemediğini gördük. Bütçede emekli ve çalışana yeteri kadar yer verilmedi” dedi.

2020 yılı bütçesinde emeklilere ve işçilere yer verilmediğinden dolayı mitingi düzenleyen Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık ve yönetimine teşekkür eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal “ 2020 yılı bütçesine baktığımızda; tek bir şey görüyoruz, kendisi için istediğini vatandaşına vermek istemeyen bir iktidar ile karşı karşıya olduğumuzu... Bakanların kendileri ve akrabalarına bir ömür boyu sosyal haklar verilirken asgari ücretli, maaşının çoğundan vergi vermeye devam ediyor.  İşe girdikleri zamandaki kanunlara göre emekli olmak isteyen EYT lilere tüm kapılar kapatılırken, Suriyelilere devletin sınır kapısı da dahil olmak üzere tüm kurumların kapısı sonuna kadar açılıyor. Doğalgaz elektriğe bir yıl içinde defalarca zam yapan ve en az yüzde 50 oranında arttıran iktidar emekçiye çalışana yüzde 3-5 zamlar yapıyor.  Cumhurbaşkanlığında kurulan ihtiyarlar heyeti nerede ise her toplantı sonrasında kendilerine zam yaparken asgari ücretli söz konusu olduğunda hesap üstüne hesap yapılıyor.  Yandaşların yüz milyonlarca lira vergi borçları bir kalemde silinirken asgari ücretlinin maaşlarının vergi dilimine girmemesi için verdiğimiz önergeler reddediliyor” dedi.

Dr. Çokal,  “Merak etmeyin ümidinizi kaybetmeyin, bu israf düzeninin sonunun geldiğine inanın. Her şeyin farkında olan Türk milleti bu düzene son verecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.