Mehmet Güler'den Ramazan Mesajı

Politika 25.04.2020 - 15:35, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2873+ kez okundu.
 

Mehmet Güler'den Ramazan Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Ramazan Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler  Ramazan Ayı'nın başlaması dolayısı ile yayınladığı yazılı mesajında şunları söyledi: "11 ayın sultanı Ramazan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı mübarek bir aydır. Yüce Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mukaddes ayı tüm hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle İslam alemini kuşatan mübarek Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Müminler hasret içinde bekler, iyilik ve hayırda birbirleriyle yarışırlar. Ramazan-ı Şerif, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertlik ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı, toplumsal kaynaşmayı sağlayan, büyük bir fırsattır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda 'Sabır imanın yarısıdır.' hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir. İçerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini de barındıran Ramazan ayı boyunca Yüce Mevla’nın rızasını kazanmak için tutulan oruçların tüm yeryüzünü etkileyen musibetlerin defi için vesile olmasını ve bizleri sağlık ve sıhhat içinde Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ederim."  
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Ramazan Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler  Ramazan Ayı'nın başlaması dolayısı ile yayınladığı yazılı mesajında şunları söyledi:

"11 ayın sultanı Ramazan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı mübarek bir aydır. Yüce Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mukaddes ayı tüm hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle İslam alemini kuşatan mübarek Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Müminler hasret içinde bekler, iyilik ve hayırda birbirleriyle yarışırlar. Ramazan-ı Şerif, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertlik ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı, toplumsal kaynaşmayı sağlayan, büyük bir fırsattır.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda 'Sabır imanın yarısıdır.' hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir. İçerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini de barındıran Ramazan ayı boyunca Yüce Mevla’nın rızasını kazanmak için tutulan oruçların tüm yeryüzünü etkileyen musibetlerin defi için vesile olmasını ve bizleri sağlık ve sıhhat içinde Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ederim."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.