Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’dan Soma Maden Katliamı Mesajı

Asayiş 13.05.2020 - 20:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2164+ kez okundu.
 

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’dan Soma Maden Katliamı Mesajı

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan Soma Maden Katliamının 6.Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Baro Başkanı Balkan mesajında, “Bugün Soma Maden Katliamının 6. yıldönümü. 301 işçimizin hayatını kaybettiği bu olaydan sonra, işçilerimiz ve geride kalan ailelerinin üzerine bir de yargı çökmüş oldu. Güdümlü bir yargı ve ona bağlı mahkemelerde adalete erişmenin ne denli zor olduğunu ve hatta bazen mümkün olmadığını Soma Davası ile tekrar tecrübe etmiş olduk. Yeni çıkan infaz yasası uygulamasıyla da artık infaz edilebilir bir mahkeme kararının varlığından da söz edemiyoruz. Emekçinin ve emeğin hem işyerlerinde, hem de adliyelerde yok sayılmadığı günleri görmek umuduyla 301 maden emekçimizi bu yıl da saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Antalya Baro Başkanı Polat Balkan Soma Maden Katliamının 6.Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Baro Başkanı Balkan mesajında, “Bugün Soma Maden Katliamının 6. yıldönümü. 301 işçimizin hayatını kaybettiği bu olaydan sonra, işçilerimiz ve geride kalan ailelerinin üzerine bir de yargı çökmüş oldu. Güdümlü bir yargı ve ona bağlı mahkemelerde adalete erişmenin ne denli zor olduğunu ve hatta bazen mümkün olmadığını Soma Davası ile tekrar tecrübe etmiş olduk. Yeni çıkan infaz yasası uygulamasıyla da artık infaz edilebilir bir mahkeme kararının varlığından da söz edemiyoruz. Emekçinin ve emeğin hem işyerlerinde, hem de adliyelerde yok sayılmadığı günleri görmek umuduyla

301 maden emekçimizi bu yıl da saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.