İbradı’da Çocuklar Parklara Koştu

Belediyeler 13.05.2020 - 20:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2358+ kez okundu.
 

İbradı’da Çocuklar Parklara Koştu

İbradı Belediyesi, gençlerin ve çocukların sokağa çıkma serbestisi öncesi parkları yeniden dezenfekte ederek temizleme çalışmalarını gerçekleştirdi. 6 Mayıs tarihli, 65 Yaş ve Üzeri/20 Yaş Altı/Kronik Rahatsızlığı Bulunan Kişilerin Sokağa Çıkma Kısıtlaması İstisnası Genelgesi çerçevesinde, 13 Mayıs Çarşamba günü, 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla 0-14 yaş aralığında olan çocuklar sınırlı olarak dışarı çıktılar. Bu genelge üzerine İbradı Belediyesi sabah erken saatlerde çocukların sokağa çıkma serbesti öncesi parkları yeniden dezenfekte etti. Başkan Küçükkuru “Dezenfekte işlemi, belirli bir süre de olsa sokağa çıkarak açık havada dolaşma imkânı bulan çocukların parklarda gönül rahatlığıyla oynamaları ve temiz hava almaları için yapılıyor. Çalışma kapsamında ilçede bulunan tüm parklar temizlendi ve dezenfekte edildi. Çocuklarımız  gönül rahatıyla parklarda oynasın mutlu olsunlar ”dedi

İbradı Belediyesi, gençlerin ve çocukların sokağa çıkma serbestisi öncesi parkları yeniden dezenfekte ederek temizleme çalışmalarını gerçekleştirdi. 6 Mayıs tarihli, 65 Yaş ve Üzeri/20 Yaş Altı/Kronik Rahatsızlığı Bulunan Kişilerin Sokağa Çıkma Kısıtlaması İstisnası Genelgesi çerçevesinde, 13 Mayıs Çarşamba günü, 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla 0-14 yaş aralığında olan çocuklar sınırlı olarak dışarı çıktılar.

Bu genelge üzerine İbradı Belediyesi sabah erken saatlerde çocukların sokağa çıkma serbesti öncesi parkları yeniden dezenfekte etti. Başkan Küçükkuru “Dezenfekte işlemi, belirli bir süre de olsa sokağa çıkarak açık havada dolaşma imkânı bulan çocukların parklarda gönül rahatlığıyla oynamaları ve temiz hava almaları için yapılıyor. Çalışma kapsamında ilçede bulunan tüm parklar temizlendi ve dezenfekte edildi. Çocuklarımız  gönül rahatıyla parklarda oynasın mutlu olsunlar ”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.