Mehmet Başaran İyi Parti’nin İlk Seçilmiş İl Başkanı

Politika 01.09.2020 - 22:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2548+ kez okundu.
 

Mehmet Başaran İyi Parti’nin İlk Seçilmiş İl Başkanı

Cam Piramitte yapılan İyi Parti Antalya 1’inci Olağan Kongresi’nde delegelerin 340’ının oyunu alan Mehmet Başaran, partinin seçilmiş ilk il başkanı oldu.
Cam Piramitte yapılan İyi Parti Antalya 1’inci Olağan Kongresi’nde delegelerin 340’ının oyunu alan Mehmet Başaran, partinin seçilmiş ilk il başkanı oldu. İlhami Okudan ve Nihat Kavşut’un destek verdiği Ali Adnan Kaya ise 215 oyda kaldı. Şölen havasında başlayan kongre yine şölen havasında sona erdi. İyi Parti Antalya l’inci Olağan Kongresi nedeniyle sabah saatlerinden itibaren partililer kongrenin yapıldığı Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’ne akın etti. Katılımın bir hayli yüksek olduğu kongrede pandemi nedeniyle maske kullanımı yaygın olurken sosyal mesafe kurallarının uyulduğu gözlendi. İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ve İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ile misafir milletvekilleri de katıldı. Divan Başkanlığı’na İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bedri Yaşar’ın yaptığı kongre öncesi salon dışında bir araya gelen il başkan adayları birbirlerine başarı dileğinde bulundu. İYİ PARTİ'DE DOSTLUK KAZANDI İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nın kongresinde başkan seçilen Mehmet Başaran, karşısına rakip çıkan Ali Adnan Kaya  ile buluştu, dostluk mesajı verdi. Başaran, "İyi Parti'yi Antalya'da birinci yapacağız. Kongre öncesi birlik beraberlik mesajlarını tüm aday arkadaşlarım da benim kadar dile getirmişti. Bunu hayata geçirmek ve iyilerin yuvasında rekabetin olacağını ama sonunda güç birliği için herkesin var gücü ile çalışacağını bildiğim için bu birlikteliği pekiştirmek ve arkadaşlarımın ekiplerindeki çok kıymetli arkadaşlarımdan istifade etmek niyetindeydim. İyi Parti'yi Antalya da birinci parti yapmak için arkadaşım da her türlü desteği vereceklerini beyan etmiştir. Böyle güzel bir atmosferin oluşmasına katkı sağladıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve mutluluğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu. Kongreye misafir olarak katılan CHP’li Belediye başkanlarından Serkan Küçükkuru “ yapılan iyi Parti Antalya il kongresinin çok güzel ve dostluk ortamında geçtiğini” ifade etti. Şölen havasında geçen kongrede seçilen İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran partilileriyle oyun oynadı. Program çekilen fotoğraflarla sone erdi.
Cam Piramitte yapılan İyi Parti Antalya 1’inci Olağan Kongresi’nde delegelerin 340’ının oyunu alan Mehmet Başaran, partinin seçilmiş ilk il başkanı oldu.

Cam Piramitte yapılan İyi Parti Antalya 1’inci Olağan Kongresi’nde delegelerin 340’ının oyunu alan Mehmet Başaran, partinin seçilmiş ilk il başkanı oldu. İlhami Okudan ve Nihat Kavşut’un destek verdiği Ali Adnan Kaya ise 215 oyda kaldı. Şölen havasında başlayan kongre yine şölen havasında sona erdi.

İyi Parti Antalya l’inci Olağan Kongresi nedeniyle sabah saatlerinden itibaren partililer kongrenin yapıldığı Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’ne akın etti. Katılımın bir hayli yüksek olduğu kongrede pandemi nedeniyle maske kullanımı yaygın olurken sosyal mesafe kurallarının uyulduğu gözlendi. İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ve İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ile misafir milletvekilleri de katıldı. Divan Başkanlığı’na İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bedri Yaşar’ın yaptığı kongre öncesi salon dışında bir araya gelen il başkan adayları birbirlerine başarı dileğinde bulundu.

İYİ PARTİ'DE DOSTLUK KAZANDI

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nın kongresinde başkan seçilen Mehmet Başaran, karşısına rakip çıkan Ali Adnan Kaya  ile buluştu, dostluk mesajı verdi. Başaran, "İyi Parti'yi Antalya'da birinci yapacağız. Kongre öncesi birlik beraberlik mesajlarını tüm aday arkadaşlarım da benim kadar dile getirmişti. Bunu hayata geçirmek ve iyilerin yuvasında rekabetin olacağını ama sonunda güç birliği için herkesin var gücü ile çalışacağını bildiğim için bu birlikteliği pekiştirmek ve arkadaşlarımın ekiplerindeki çok kıymetli arkadaşlarımdan istifade etmek niyetindeydim. İyi Parti'yi Antalya da birinci parti yapmak için arkadaşım da her türlü desteği vereceklerini beyan etmiştir. Böyle güzel bir atmosferin oluşmasına katkı sağladıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve mutluluğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Kongreye misafir olarak katılan CHP’li Belediye başkanlarından Serkan Küçükkuru “ yapılan iyi Parti Antalya il kongresinin çok güzel ve dostluk ortamında geçtiğini” ifade etti.

Şölen havasında geçen kongrede seçilen İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran partilileriyle oyun oynadı. Program çekilen fotoğraflarla sone erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.