Antalya Ak Ocaklar'dan İzmir’e Yardım

Asayiş 09.11.2020 - 19:12, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2235+ kez okundu.
 

Antalya Ak Ocaklar'dan İzmir’e Yardım

Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi olarak İzmir'de yaşanan depreme kayıtsız kalmayarak yanlarında oldu.
Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi olarak İzmir'de yaşanan depreme kayıtsız kalmayarak yanlarında oldu. Ak Ocaklar Derneği Antalya İl Başkanı Hüsnü Bağrıyanık ve İzmir Ak Ocaklar Derneği İl Başkanı n Ömer Çakmak koordinesinde yardımlarımız İzmir halkımız ile buluştu. Ak Ocaklar Derneği Antalya İl Başkanı Hüsnü Bağrıyanık , “Gerekli yasal işlerimiz ardından #Kızılay 'ın koordinatları doğrultusunda yiyecek,  kılık kıyafet ve ayakkabı olmak üzere hayırsever vatandaşlarımızın emanetleri ve Ak Ocaklar Derneğimizin kıymetli mensuplarımızın yapmış olduğu hayırlar Elhamdülillah yerini buldu.  Gönlümüz isterdi çok daha fazlasını yapalım.  Bizler için acı her yerde aynıdır, gözyaşı her yerde aynıdır.  Acı, hüzün,  keder , sevinç ortak değerlerimizdir.  Memleketimizin her bir köşesi bizim için kutlu bir coğrafyadır.  Rabbim bu tür acıları afetleri bir daha yaşatmasın ülkemize ve milletimize.  Kardeşliğimiz daim, birliğimiz ve beraberliğimiz hep var olsun” dedi.
Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi olarak İzmir'de yaşanan depreme kayıtsız kalmayarak yanlarında oldu.

Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi olarak İzmir'de yaşanan depreme kayıtsız kalmayarak yanlarında oldu.

Ak Ocaklar Derneği Antalya İl Başkanı Hüsnü Bağrıyanık ve İzmir Ak Ocaklar Derneği İl Başkanı n Ömer Çakmak koordinesinde yardımlarımız İzmir halkımız ile buluştu.

Ak Ocaklar Derneği Antalya İl Başkanı Hüsnü Bağrıyanık , “Gerekli yasal işlerimiz ardından #Kızılay 'ın koordinatları doğrultusunda yiyecek,  kılık kıyafet ve ayakkabı olmak üzere hayırsever vatandaşlarımızın emanetleri ve Ak Ocaklar Derneğimizin kıymetli mensuplarımızın yapmış olduğu hayırlar Elhamdülillah yerini buldu.

 Gönlümüz isterdi çok daha fazlasını yapalım.

 Bizler için acı her yerde aynıdır, gözyaşı her yerde aynıdır.

 Acı, hüzün,  keder , sevinç ortak değerlerimizdir.

 Memleketimizin her bir köşesi bizim için kutlu bir coğrafyadır.

 Rabbim bu tür acıları afetleri bir daha yaşatmasın ülkemize ve milletimize.

 Kardeşliğimiz daim, birliğimiz ve beraberliğimiz hep var olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.