Başkan Osman Ülker Antalya Basınıyla Kahvaltıda Buluştu

Politika 28.11.2020 - 20:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1874+ kez okundu.
 

Başkan Osman Ülker Antalya Basınıyla Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve İlçe teşkilatı Antalya basınıyla tanışma kahvaltısında buluştu.
Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve İlçe teşkilatı Antalya basınıyla tanışma kahvaltısında buluştu. Lara bölgesinde bir otelde düzenlenen toplantıda Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, ilçe teşkilatı ve Antalya basını katıldı. Toplantı esnasında Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı başta olmak üzere ilçe teşkilatı ve basın mensupları kendilerini tanıttılar. Tanışma sonrası toplantıda bir açıklama yapan Başkan Ülker, “Öncelikli hedefleri arasında esnaf ve haneleri tek tek ziyaret etmek olduğunu ve Muratpaşa'nın 55 mahallesinde bulunan mahalle teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizle herkesin kolayca ulaşabileceği bir teşkilatımız olduğunu Muratpaşa’lılara Ak Partimizi çalışmalarını hissettirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker “Hiçbir şekilde taraflı tarafsız herkesin sorunlarına çözüm arayacaklarını, amaçlarının yerel siyasetti ideolojik değil, hizmet odaklı bakılması gerektiğini açıkladı.” Muratpaşa Belediyesi’nin şu anda İçişleri Bakanlığınınca teftiş içinde olduğunu Belediye hakkında yapılan soruşturmayı ve cevaplarını basınla paylaşılmasını açıklayan Başkan Ülker, “Muratpaşa Belediyesi Ak Partili Meclis Üyelerimiz yapılan teftiş hakkında ve cevapları hakkında dilekçeyle başvuru yapacaklarını beyan etti.” Toplantının sonunda Antalya basınıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, Teşkilatı adına Antalya basınına fidan hediye etti.
Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve İlçe teşkilatı Antalya basınıyla tanışma kahvaltısında buluştu.

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve İlçe teşkilatı Antalya basınıyla tanışma kahvaltısında buluştu.

Lara bölgesinde bir otelde düzenlenen toplantıda Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, ilçe teşkilatı ve Antalya basını katıldı. Toplantı esnasında Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı başta olmak üzere ilçe teşkilatı ve basın mensupları kendilerini tanıttılar.

Tanışma sonrası toplantıda bir açıklama yapan Başkan Ülker, “Öncelikli hedefleri arasında esnaf ve haneleri tek tek ziyaret etmek olduğunu ve Muratpaşa'nın 55 mahallesinde bulunan mahalle teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizle herkesin kolayca ulaşabileceği bir teşkilatımız olduğunu Muratpaşa’lılara Ak Partimizi çalışmalarını hissettirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker “Hiçbir şekilde taraflı tarafsız herkesin sorunlarına çözüm arayacaklarını, amaçlarının yerel siyasetti ideolojik değil, hizmet odaklı bakılması gerektiğini açıkladı.”

Muratpaşa Belediyesi’nin şu anda İçişleri Bakanlığınınca teftiş içinde olduğunu Belediye hakkında yapılan soruşturmayı ve cevaplarını basınla paylaşılmasını açıklayan Başkan Ülker, “Muratpaşa Belediyesi Ak Partili Meclis Üyelerimiz yapılan teftiş hakkında ve cevapları hakkında dilekçeyle başvuru yapacaklarını beyan etti.”

Toplantının sonunda Antalya basınıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, Teşkilatı adına Antalya basınına fidan hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.