Akseki Belediyesi Pandemi Sonrasına Hazır

Gündem 14.12.2020 - 14:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2514+ kez okundu.
 

Akseki Belediyesi Pandemi Sonrasına Hazır

Kısa Sürede Tamamlanan 2 Halı Saha Gençleri Bekliyor
Kısa Sürede Tamamlanan 2 Halı Saha Gençleri Bekliyor COVİD19 ile mücadele sürecinde sosyal projelere ağırlık veren ve örnek sosyal belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Akseki Belediyesi bir yandan da ilçeyi pandemi sonrasına hazırlıyor. İlçe genelinde cadde ve sokakları bakıma alan Akseki Belediyesi tamamlanan 2 modern halı sahayı da kısıtlamaların kalkmasıyla beraber kısa sürede hizmete açacak. Vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak sosyal projelere imza atan Akseki Belediyesi, COVİD19 ile mücadele sürecinde Aksekilileri yalnız bırakmadı. Kurduğu ekiplerle vatandaşlardan gelen tüm talepleri kısa sürede yerine getiren Akseki Belediyesi bir yandan da ilçeyi pandemi sonrasına hazırlamaya devam ediyor. Asfalt, parke taşı ve yol çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde, çocuklar için parklar ve oyun alanları, gençler için ise spor tesisleri yapılıyor. 2 HALI SAHA TAMAMLANDI Mevcut spor tesislerinin, oyun alanlarının ve parkların bakımlarını gerçekleştiren Akseki Belediyesi 2 halı sahayı kısa süre içinde tamamladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan “COVİD 19 salgını boyunca sosyal projelere ağırlık verdik, vatandaşlarımız yanında olduk. Bir yandan da, tabir yerinde ise sokakların boş olmasını değerlendirdik ve Akseki’yi adeta bakıma aldık. Yolları, caddeleri, sokakları yeniledik. Yaşlılarımızın rahat yürümesi için yürüyüş yolları yaptık, sokakları parke taşları ile döşedik. Bir yandan da çocuklarımız ve gençlerimiz için ilçemize yeni spor tesisleri hazırladık. İki halı sahamızı tamamladık. Taşlıca mahallemize 430 bin liralık bir yatırımla, çok özel bir halı saha kazandırdık. Ayrıca Cevizli Mahallemizde bulunan halı sahamızı da baştan aşağıya yeniledik. Zeminini çimle kapladık” dedi. 2021 AKSEKİ’NİN YILI OLACAK Gençler ve çocuklar için hazırladıkları projeleri 2021 yılında bir bir hayata geçireceklerini ifade eden Başkan İbrahim Özkan “İş halı saha yapmakla, spor tesisi, oyun alanı kazandırmakla bitmiyor. Buraların yaşam alanı, gençlerin spora teşvik edildiği alanlar olması da gerekiyor. Pandemi sürecinin sonuna geldik. Hükümetimiz kısa süre sonra ücretsiz olarak aşı çalışmalarına başlayacak. Bir süre sonra da COVİD19 hayatımızdan çıkacak. Biz de daha güçlü ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Gençlerimiz için projeler yapacak, onları spora teşvik edeceğiz. Halı sahalarımızda turnuvalarımız olacak. Gençlerimiz hem spor yapacak hem de kaynaşacak. Biz Akseki olarak, pandemi sonrasına da hazırız. 2021 yılı Akseki’nin yılı olacak” dedi.
Kısa Sürede Tamamlanan 2 Halı Saha Gençleri Bekliyor

Kısa Sürede Tamamlanan 2 Halı Saha Gençleri Bekliyor

COVİD19 ile mücadele sürecinde sosyal projelere ağırlık veren ve örnek sosyal belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Akseki Belediyesi bir yandan da ilçeyi pandemi sonrasına hazırlıyor. İlçe genelinde cadde ve sokakları bakıma alan Akseki Belediyesi tamamlanan 2 modern halı sahayı da kısıtlamaların kalkmasıyla beraber kısa sürede hizmete açacak.

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak sosyal projelere imza atan Akseki Belediyesi, COVİD19 ile mücadele sürecinde Aksekilileri yalnız bırakmadı. Kurduğu ekiplerle vatandaşlardan gelen tüm talepleri kısa sürede yerine getiren Akseki Belediyesi bir yandan da ilçeyi pandemi sonrasına hazırlamaya devam ediyor. Asfalt, parke taşı ve yol çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde, çocuklar için parklar ve oyun alanları, gençler için ise spor tesisleri yapılıyor.

2 HALI SAHA TAMAMLANDI

Mevcut spor tesislerinin, oyun alanlarının ve parkların bakımlarını gerçekleştiren Akseki Belediyesi 2 halı sahayı kısa süre içinde tamamladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan “COVİD 19 salgını boyunca sosyal projelere ağırlık verdik, vatandaşlarımız yanında olduk. Bir yandan da, tabir yerinde ise sokakların boş olmasını değerlendirdik ve Akseki’yi adeta bakıma aldık. Yolları, caddeleri, sokakları yeniledik. Yaşlılarımızın rahat yürümesi için yürüyüş yolları yaptık, sokakları parke taşları ile döşedik. Bir yandan da çocuklarımız ve gençlerimiz için ilçemize yeni spor tesisleri hazırladık. İki halı sahamızı tamamladık. Taşlıca mahallemize 430 bin liralık bir yatırımla, çok özel bir halı saha kazandırdık. Ayrıca Cevizli Mahallemizde bulunan halı sahamızı da baştan aşağıya yeniledik. Zeminini çimle kapladık” dedi.

2021 AKSEKİ’NİN YILI OLACAK

Gençler ve çocuklar için hazırladıkları projeleri 2021 yılında bir bir hayata geçireceklerini ifade eden Başkan İbrahim Özkan “İş halı saha yapmakla, spor tesisi, oyun alanı kazandırmakla bitmiyor. Buraların yaşam alanı, gençlerin spora teşvik edildiği alanlar olması da gerekiyor. Pandemi sürecinin sonuna geldik. Hükümetimiz kısa süre sonra ücretsiz olarak aşı çalışmalarına başlayacak. Bir süre sonra da COVİD19 hayatımızdan çıkacak. Biz de daha güçlü ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Gençlerimiz için projeler yapacak, onları spora teşvik edeceğiz. Halı sahalarımızda turnuvalarımız olacak. Gençlerimiz hem spor yapacak hem de kaynaşacak. Biz Akseki olarak, pandemi sonrasına da hazırız. 2021 yılı Akseki’nin yılı olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.