CHP’li Arı Sağlık Bakanlığı Bütçesini Eleştirdi

Politika 14.12.2020 - 21:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2124+ kez okundu.
 

CHP’li Arı Sağlık Bakanlığı Bütçesini Eleştirdi

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı TBMM’sinde Sağlık Bakanlığı Bütçesi görüşmelerde yaptığı konuşmasında Sağlık Bakanlığı Bütçesini Eleştirdi
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı TBMM’sinde Sağlık Bakanlığı Bütçesi görüşmelerde yaptığı konuşmasında Sağlık Bakanlığı Bütçesini Eleştirdi CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Konuşmamda “Şehir Hastanelerinin Kamu Kaynakları ile yapılması gerektiğini Kamu Özel İşbirliği projelerinden vazgeçilmesi gerektiğini bir kez daha dile getirmiştim. Çünkü tam bir soygun sistemi. Sadece bu yıl Şehir Hastanelerine 5 Milyar ödendi. Bu para 5 tane Kamu tarafından yapılacak şehir hastanesi demektir. Antalya'da Kamu kaynağı ile yapılacak Şehir Hastanesinin İhalesinin iptal edildiğini öğrendik. Bu işin takipçisi olacağız. Şehir Hastanesinin ihalesi yapılmalı ve Antalya 'ya kazandırılmalıdır. Ayrıca en çok ihtiyaç olan MANAVGAT Devlet Hastanesini de yapılıncaya kadar gündemde tutmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı TBMM’sinde Sağlık Bakanlığı Bütçesi görüşmelerde yaptığı konuşmasında Sağlık Bakanlığı Bütçesini Eleştirdi

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı TBMM’sinde Sağlık Bakanlığı Bütçesi görüşmelerde yaptığı konuşmasında Sağlık Bakanlığı Bütçesini Eleştirdi

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Konuşmamda “Şehir Hastanelerinin Kamu Kaynakları ile yapılması gerektiğini Kamu Özel İşbirliği projelerinden vazgeçilmesi gerektiğini bir kez daha dile getirmiştim.

Çünkü tam bir soygun sistemi.

Sadece bu yıl Şehir Hastanelerine 5 Milyar ödendi.

Bu para 5 tane Kamu tarafından yapılacak şehir hastanesi demektir.

Antalya'da Kamu kaynağı ile yapılacak Şehir Hastanesinin İhalesinin iptal edildiğini öğrendik.

Bu işin takipçisi olacağız.

Şehir Hastanesinin ihalesi yapılmalı ve Antalya 'ya kazandırılmalıdır.

Ayrıca en çok ihtiyaç olan MANAVGAT Devlet Hastanesini de yapılıncaya kadar gündemde tutmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.