Başaran: Esnaflarımızın Her Zaman Yanında Olduk, Olmaya Da Devam Edeceğiz

Politika 15.02.2021 - 19:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1987+ kez okundu.
 

Başaran: Esnaflarımızın Her Zaman Yanında Olduk, Olmaya Da Devam Edeceğiz

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’i ziyaretinde, İyi Parti’nin esnafların sıkıntılarını yakından takip ettiğini, çözümleri ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener’in sürekli olarak
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’i ziyaretinde, İyi Parti’nin esnafların sıkıntılarını yakından takip ettiğini, çözümleri ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener’in sürekli olarak dile getirdiğini söyledi. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il divan kurulu ve Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ile birlikte Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’i ziyaret etti. Başkan Özçelik, Oda hakkında bilgi verirken, pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları anlattı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ortada seçim olmadığı halde ilçe ilçe gezerek esnafları ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Başaran, “İyi Parti olarak biz her zaman esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Esnaflarımızın sıkıntıda olduğu bir dönemde ekonomiden ve refahtan bahsetmek mümkün değildir. Özellikle şoför esnafının çalışmadığı yerde çok ciddi ekonomik sıkıntı var demektir. Kamyonlar, taksiler durursa o ülkede hayat durmuş demektir” diye konuştu. TÜRK MİLLETİ EKONOMİYİ ÇÖZER Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik darboğazın Türk Milleti’nin omuz omuza vermesiyle çözülebileceğine dikkat çeken Başkan Başaran, mevcut hükümetin Cumhuriyet rejimi ile ilgili sıkıntıları olduğunu vurguladı. Başaran, “Biz ayağında çarıklarla süpürge tohumu içip namerde eğilmeden yedi düvelle savaşmış bir milletiz. Ülkemizin içerisine sokulduğu ekonomik sıkıntılardan yine biz Millet olarak el ele verip aşarız. Üzülerek söylüyorum ki, mevcut hükümetin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ile ilgili sıkıntıları var. 29 Ekim’de, 10 Kasım’da, 23 Nisan’da biz AKP’li hiç kimseyi meydanlarımızda göremiyoruz. Şu an ön büyük sıkıntılardan bir tanesi de AKP’nin rejime karşı açtığı savaştır” dedi.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’i ziyaretinde, İyi Parti’nin esnafların sıkıntılarını yakından takip ettiğini, çözümleri ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener’in sürekli olarak

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’i ziyaretinde, İyi Parti’nin esnafların sıkıntılarını yakından takip ettiğini, çözümleri ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener’in sürekli olarak dile getirdiğini söyledi.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il divan kurulu ve Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ile birlikte Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’i ziyaret etti. Başkan Özçelik, Oda hakkında bilgi verirken, pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları anlattı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ortada seçim olmadığı halde ilçe ilçe gezerek esnafları ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Başaran, “İyi Parti olarak biz her zaman esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Esnaflarımızın sıkıntıda olduğu bir dönemde ekonomiden ve refahtan bahsetmek mümkün değildir. Özellikle şoför esnafının çalışmadığı yerde çok ciddi ekonomik sıkıntı var demektir. Kamyonlar, taksiler durursa o ülkede hayat durmuş demektir” diye konuştu.

TÜRK MİLLETİ EKONOMİYİ ÇÖZER

Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik darboğazın Türk Milleti’nin omuz omuza vermesiyle çözülebileceğine dikkat çeken Başkan Başaran, mevcut hükümetin Cumhuriyet rejimi ile ilgili sıkıntıları olduğunu vurguladı. Başaran, “Biz ayağında çarıklarla süpürge tohumu içip namerde eğilmeden yedi düvelle savaşmış bir milletiz. Ülkemizin içerisine sokulduğu ekonomik sıkıntılardan yine biz Millet olarak el ele verip aşarız. Üzülerek söylüyorum ki, mevcut hükümetin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ile ilgili sıkıntıları var. 29 Ekim’de, 10 Kasım’da, 23 Nisan’da biz AKP’li hiç kimseyi meydanlarımızda göremiyoruz. Şu an ön büyük sıkıntılardan bir tanesi de AKP’nin rejime karşı açtığı savaştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.