Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar: “Belediyecilik Açısından Tam Bir Rezalet Durum”

Politika 08.06.2021 - 19:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2985+ kez okundu.
 

Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar: “Belediyecilik Açısından Tam Bir Rezalet Durum”

Bir yılı aşkın zamandır hepimizin en önemli gündemlerinden biri olan, yaşamımızı büyük ölçüde etkileyen korona virüs salgını sürecini yaşıyoruz.
Bir yılı aşkın zamandır hepimizin en önemli gündemlerinden biri olan, yaşamımızı büyük ölçüde etkileyen korona virüs salgını sürecini yaşıyoruz. Etkilerini hayatın her alanında hissetmeye devam ettiğimiz salgın süreci tüm insanlığa bir nefes sıhhatin önemini gösterdiği gibi, uzun zaman evlerinde kalmak durumunda kalan bizler için de açık ve yeşil alanların, ailelerimizle, arkadaşlarımızla birlikte güzel vakit geçireceğimiz sosyalleşme alanlarının ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu ortaya koymuştur.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Çevrecilik lafla olmuyor, çevrecilik ispat-ı vücutla oluyor; bunu yapan da biziz.” sözünün altını bugün buradan kalın çizgilerle bir kez daha çizmek istiyoruz. Gördüğünüz gibi çevreyi korumak ve yaşatmak konusunda AK Parti ne kadar güçlü bir iddianın sahibiyken CHP’li belediyeler için bunu söylemek pek mümkün değil. Turizmin başkenti Antalya, önemli çevre sorunları ile karşı karşıya. Antalya'da Konyaaltı Sahili'yle birleşip Akdeniz'e dökülen Boğaçayı yosunlarla kaplandı.  Sadece yüzeyde görünen değil diplerde oluşan ve Boğaçayı’nı gitgide kuşatan bu felaketin acil önlem gerekliliği uzun zamandır dile getiriliyordu. Boğaçayı’nda Marmara Denizi’nde ki gibi müsilaj yok ama Antalya'nın da büyük çevre sorunları var. AK Parti döneminde ilk etabını, muhteşem bir rekreasyon ve peyzaj projesi olarak hizmete açılan Boğaçayı şimdilerde yosunlaşma nedeniyle oluşan kötü koku ve görüntüsüyle dikkati çekiyor.  CHP’li Büyükşehir Belediyesi ise tüm bu uyarıları duymuyor. Boğaçayı yaklaşık iki yıldan buyana yoğun yosunun etkisinde. Boğaçayı yosunla boğuşurken, çevresel kaygılara CHP’li Büyükşehir Belediyesi kulak tıkıyor, yosun tehdidi alarm veriyor. Belediyecilik açısından tam bir rezalet durum söz konusu. Sadece Boğaçayı’nın birinci etabı değil diğer etaplarındaki durumda bunu ortaya koyuyor.  AK Parti döneminde çekim merkezi haline gelen Boğaçayı’nın son hali bizleri üzüyor. İlk etabı bakımsızlığa terk edilen Boğaçayı’nın ikinci etabı ise çöplüğe döndü. Minicity çevresini görenlerde yine aynı eleştirileri yapıyor.  Kısacası Çevre Koruma Haftası nedeniyle düzenlediğimiz basın açıklamamızda bir kez daha altını çizmek istiyoruz maalesef CHP’li belediyeler çevre duyarlılığı konusunda sınıfta kaldı. Antalya’nın incisi Boğaçayı’nın içler acısı hali düzelene kadar Konyaaltı ilçe Teşkilatı olarak konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tayfun Bayar Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı
Bir yılı aşkın zamandır hepimizin en önemli gündemlerinden biri olan, yaşamımızı büyük ölçüde etkileyen korona virüs salgını sürecini yaşıyoruz.

Bir yılı aşkın zamandır hepimizin en önemli gündemlerinden biri olan, yaşamımızı büyük ölçüde etkileyen korona virüs salgını sürecini yaşıyoruz.

Etkilerini hayatın her alanında hissetmeye devam ettiğimiz salgın süreci tüm insanlığa bir nefes sıhhatin önemini gösterdiği gibi, uzun zaman evlerinde kalmak durumunda kalan bizler için de açık ve yeşil alanların, ailelerimizle, arkadaşlarımızla birlikte güzel vakit geçireceğimiz sosyalleşme alanlarının ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu ortaya koymuştur.

 Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Çevrecilik lafla olmuyor, çevrecilik ispat-ı vücutla oluyor; bunu yapan da biziz.” sözünün altını bugün buradan kalın çizgilerle bir kez daha çizmek istiyoruz.

Gördüğünüz gibi çevreyi korumak ve yaşatmak konusunda AK Parti ne kadar güçlü bir iddianın sahibiyken CHP’li belediyeler için bunu söylemek pek mümkün değil. Turizmin başkenti Antalya, önemli çevre sorunları ile karşı karşıya.

Antalya'da Konyaaltı Sahili'yle birleşip Akdeniz'e dökülen Boğaçayı yosunlarla kaplandı.

 Sadece yüzeyde görünen değil diplerde oluşan ve Boğaçayı’nı gitgide kuşatan bu felaketin acil önlem gerekliliği uzun zamandır dile getiriliyordu.

Boğaçayı’nda Marmara Denizi’nde ki gibi müsilaj yok ama Antalya'nın da büyük çevre sorunları var. AK Parti döneminde ilk etabını, muhteşem bir rekreasyon ve peyzaj projesi olarak hizmete açılan Boğaçayı şimdilerde yosunlaşma nedeniyle oluşan kötü koku ve görüntüsüyle dikkati çekiyor.

 CHP’li Büyükşehir Belediyesi ise tüm bu uyarıları duymuyor. Boğaçayı yaklaşık iki yıldan buyana yoğun yosunun etkisinde. Boğaçayı yosunla boğuşurken, çevresel kaygılara CHP’li Büyükşehir Belediyesi kulak tıkıyor, yosun tehdidi alarm veriyor.

Belediyecilik açısından tam bir rezalet durum söz konusu. Sadece Boğaçayı’nın birinci etabı değil diğer etaplarındaki durumda bunu ortaya koyuyor.  AK Parti döneminde çekim merkezi haline gelen Boğaçayı’nın son hali bizleri üzüyor. İlk etabı bakımsızlığa terk edilen Boğaçayı’nın ikinci etabı ise çöplüğe döndü. Minicity çevresini görenlerde yine aynı eleştirileri yapıyor.  Kısacası Çevre Koruma Haftası nedeniyle düzenlediğimiz basın açıklamamızda bir kez daha altını çizmek istiyoruz maalesef CHP’li belediyeler çevre duyarlılığı konusunda sınıfta kaldı. Antalya’nın incisi Boğaçayı’nın içler acısı hali düzelene kadar Konyaaltı ilçe Teşkilatı olarak konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Tayfun Bayar Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.