Kepez Kaymakamı Nusret Şahin' den Anlamlı Ziyaret

Asayiş 02.03.2022 - 20:33, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2939+ kez okundu.
 

Kepez Kaymakamı Nusret Şahin' den Anlamlı Ziyaret

Antalya Kepez bölgesinde kurulan Antalya Merkez Melekler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz eski Kepez Kaymakamlığı binasında modern yapısıyla bilgi teknolojisine uygun Antalya’nın örnek okulu hizmete açıldı.
Antalya Kepez bölgesinde kurulan Antalya Merkez Melekler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz eski Kepez Kaymakamlığı binasında modern yapısıyla bilgi teknolojisine uygun Antalya’nın örnek okulu hizmete açıldı. Kepez Kaymakamımız Sayın Nusret ŞAHİN ziyaret ederek Kurucumuz Yağmur Ecem Su Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu. Derslikleri gezen Kaymakamımız öğrencilerimizle sohbet ederek neşeli vakit geçirdi. Kaymakam Şahin” Antalya’nın örnek ve geniş kapsamlı bilgi teknolojisine uygun olarak dizayn edilen Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Şahin, engellilerin bu toplumun bir parçası olduğunu, bu tür merkezlerin sayısının artması gerektiğini bu konu hakkında da elinden gelen tüm desteği vereceklerini iletti. ” . Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Yağmur Ecem Su’ ya,  merkezdeki temizlik, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde eğitim faaliyetlerini sürdürmesinden teşekkürlerini ileten Şahin, öğrencilere, öğretmenlere ve tüm personele başarılar diledi. Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Yağmur Ecem Su “ Kepez Kaymakamımız Sayın Nusret Şahin’e bu önemli ve anlamlı ziyareti için çok teşekkür ederim. Öğrenci ve öğretmenlerimize moral verdiler bizleri çok mutlu ettiler. Antalya Valimiz Sayın Ersin YAZICI başta olmak üzere, Kaymakamımız Nusret ŞAHİN’ e, Kepez Belediye başkanımız Av. Hakan Tütüncü’ ye ve tüm devlet büyüklerimize her zaman bizim yanımızda oldukları ve bizlere vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Antalya’da Merkez Melekler Rehabilitasyon Merkezi olarak engellilerimize güvenli ve başarılı bir eğitim faaliyetini sürdürüyoruz. Öğrencilerimize gösterdikleri ilgi, alaka ve başarılı çalışmalarından ötürü emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederim. Daha güzel projelerde bir arada olacağız. Engelli bireyler bizler için çok kıymetli ve önemlidir. Aileleri ve eşleri ile rahat bir ortamda vakit geçirecekleri tesisleri yapmaya gayret gösteriyoruz ve bu tesislerden birisi olan Merkez Melekler Rehabilitasyon Merkezimiz son derece güvenli ve başarılı bir şekilde eğitim faaliyeti sürdürmektedir. ” dedi
Antalya Kepez bölgesinde kurulan Antalya Merkez Melekler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz eski Kepez Kaymakamlığı binasında modern yapısıyla bilgi teknolojisine uygun Antalya’nın örnek okulu hizmete açıldı.

Antalya Kepez bölgesinde kurulan Antalya Merkez Melekler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz eski Kepez Kaymakamlığı binasında modern yapısıyla bilgi teknolojisine uygun Antalya’nın örnek okulu hizmete açıldı.

Kepez Kaymakamımız Sayın Nusret ŞAHİN ziyaret ederek Kurucumuz Yağmur Ecem Su Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu. Derslikleri gezen Kaymakamımız öğrencilerimizle sohbet ederek neşeli vakit geçirdi.

Kaymakam Şahin” Antalya’nın örnek ve geniş kapsamlı bilgi teknolojisine uygun olarak dizayn edilen Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Şahin, engellilerin bu toplumun bir parçası olduğunu, bu tür merkezlerin sayısının artması gerektiğini bu konu hakkında da elinden gelen tüm desteği vereceklerini iletti. ” .

Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Yağmur Ecem Su’ ya,  merkezdeki temizlik, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde eğitim faaliyetlerini sürdürmesinden teşekkürlerini ileten Şahin, öğrencilere, öğretmenlere ve tüm personele başarılar diledi.

Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Yağmur Ecem Su “ Kepez Kaymakamımız Sayın Nusret Şahin’e bu önemli ve anlamlı ziyareti için çok teşekkür ederim. Öğrenci ve öğretmenlerimize moral verdiler bizleri çok mutlu ettiler. Antalya Valimiz Sayın Ersin YAZICI başta olmak üzere, Kaymakamımız Nusret ŞAHİN’ e, Kepez Belediye başkanımız Av. Hakan Tütüncü’ ye ve tüm devlet büyüklerimize her zaman bizim yanımızda oldukları ve bizlere vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Antalya’da Merkez Melekler Rehabilitasyon Merkezi olarak engellilerimize güvenli ve başarılı bir eğitim faaliyetini sürdürüyoruz. Öğrencilerimize gösterdikleri ilgi, alaka ve başarılı çalışmalarından ötürü emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederim. Daha güzel projelerde bir arada olacağız. Engelli bireyler bizler için çok kıymetli ve önemlidir. Aileleri ve eşleri ile rahat bir ortamda vakit geçirecekleri tesisleri yapmaya gayret gösteriyoruz ve bu tesislerden birisi olan Merkez Melekler Rehabilitasyon Merkezimiz son derece güvenli ve başarılı bir şekilde eğitim faaliyeti sürdürmektedir. ” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.