Sanatçı Kayahan Konserle Anıldı

Belediyeler 28.03.2022 - 17:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2309+ kez okundu.
 

Sanatçı Kayahan Konserle Anıldı

7 yıl önce hayatını kaybeden Türk pop müziğinin usta sesi Kayahan, Manavgat Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu’nun düzenlediği “Kayahan Şarkıları” konseriyle doğum gününde anıldı.
7 yıl önce hayatını kaybeden Türk pop müziğinin usta sesi Kayahan, Manavgat Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu’nun düzenlediği “Kayahan Şarkıları” konseriyle doğum gününde anıldı.  MANAVGAT HALKI AKIN ETTİ Manavgat Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu, ünlü sanatçı ve söz yazarı Kayahan’ı, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenledikleri “Kayan Şarkıları Konseriyle andı. Ünlü sanatçı Kayahan’ın müziğe ve sanata katkılarına ithafen düzenlenen konseri izlemeye Manavgat halkı akın etti. Kayahan’ı tanıtan bir belgeselle başlayan konserde, Tayfun Yılmaz şefliğinde sahneye çıkan 85 korist, renkli kıyafetleriyle büyük beğeni topladı. ŞARKILARA EŞLİK ETTİ Sempatik hareketleriyle sahneye hakim olan koristler, bir döneme damgasını vuran “Mor Menekşe, Kar Taneleri, Bir Aslan Miyav Dedi, Çok Uzaklarda, Yemin Ettim, Beni Anlamadın Ya, Odalarda Işıksızım, Gönül Sayfam, Bir Aşk Hikayesi” gibi hit şarkıları seslendirdi. Salonu dolduran vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek keyifli saatler geçirdi. Kayahan’ın kızı Beste Açar ise, Manavgat’ta babasının anıldığı konsere, yoğun çalışma programı nedeniyle katılamadığını belirten görüntülü mesajla katıldı. İZ BIRAKAN SANATÇILAR ÖLÜMSÜZDÜR Konser sonrasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, iz bırakan ve anılarda yaşayan sanatçıların ölümsüz olduğunu söyledi. Ceylan “ Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’in büyük önem ve değer vererek kentimize kazandırdığı Çocuk ve Gençlik Koromuz, bizlere anılarımızı ve duygularımızı yeniden hatırlattı. Hayatımızda iz bırakan tüm sanatçılar gibi Kayahan da hissettirdiği duygularla birlikte ölümsüz oldu. Koro Şefimiz Tayfun Yılmaz ve çocuklarımıza bizlere unutulmaz bir akşam yaşattıkları için yürekten teşekkür ediyorum. Usta sanatçı Kayahan’ı da rahmetle anıyorum” dedi.
7 yıl önce hayatını kaybeden Türk pop müziğinin usta sesi Kayahan, Manavgat Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu’nun düzenlediği “Kayahan Şarkıları” konseriyle doğum gününde anıldı.

7 yıl önce hayatını kaybeden Türk pop müziğinin usta sesi Kayahan, Manavgat Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu’nun düzenlediği “Kayahan Şarkıları” konseriyle doğum gününde anıldı. 

MANAVGAT HALKI AKIN ETTİ

Manavgat Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu, ünlü sanatçı ve söz yazarı Kayahan’ı, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenledikleri “Kayan Şarkıları Konseriyle andı. Ünlü sanatçı Kayahan’ın müziğe ve sanata katkılarına ithafen düzenlenen konseri izlemeye Manavgat halkı akın etti. Kayahan’ı tanıtan bir belgeselle başlayan konserde, Tayfun Yılmaz şefliğinde sahneye çıkan 85 korist, renkli kıyafetleriyle büyük beğeni topladı.

ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

Sempatik hareketleriyle sahneye hakim olan koristler, bir döneme damgasını vuran “Mor Menekşe, Kar Taneleri, Bir Aslan Miyav Dedi, Çok Uzaklarda, Yemin Ettim, Beni Anlamadın Ya, Odalarda Işıksızım, Gönül Sayfam, Bir Aşk Hikayesi” gibi hit şarkıları seslendirdi. Salonu dolduran vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek keyifli saatler geçirdi. Kayahan’ın kızı Beste Açar ise, Manavgat’ta babasının anıldığı konsere, yoğun çalışma programı nedeniyle katılamadığını belirten görüntülü mesajla katıldı.

İZ BIRAKAN SANATÇILAR ÖLÜMSÜZDÜR

Konser sonrasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, iz bırakan ve anılarda yaşayan sanatçıların ölümsüz olduğunu söyledi. Ceylan “ Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’in büyük önem ve değer vererek kentimize kazandırdığı Çocuk ve Gençlik Koromuz, bizlere anılarımızı ve duygularımızı yeniden hatırlattı. Hayatımızda iz bırakan tüm sanatçılar gibi Kayahan da hissettirdiği duygularla birlikte ölümsüz oldu. Koro Şefimiz Tayfun Yılmaz ve çocuklarımıza bizlere unutulmaz bir akşam yaşattıkları için yürekten teşekkür ediyorum. Usta sanatçı Kayahan’ı da rahmetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.