Fen Bilimleri Atölyesi’nden Hediyelikler

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 15.01.2023 - 19:58, Güncelleme: 15.01.2023 - 19:58 2770+ kez okundu.
 

Fen Bilimleri Atölyesi’nden Hediyelikler

Antalya Bilim Merkezi’nin Fen Bilimleri Atölyesini tercih eden öğrenciler, ebeveynlerine özel parfüm, kolonya, kokulu mumlar üretiyor.
Antalya Bilim Merkezi’nin Fen Bilimleri Atölyesini tercih eden öğrenciler, ebeveynlerine özel parfüm, kolonya, kokulu mumlar üretiyor. Antalya Bilim Merkezi’nin fen bilimleri atölyesini gelen öğrenciler, ebeveynlerine ya da arkadaşlarına özel parfüm, kolonya, kokulu mumlar, dezenfektan ya da sabun üretip hediye ediyor. Dokuma Park bünyesindeki merkezdeki 7 atölyeden biri olan Fen Bilimleri Atölyesi’ni tercih eden çocuklar, kimyasal maddeleri birbiriyle etkileşime sokarak yeni madde oluşturmayı kozmetik ürünlerle öğreniyor. ANNELERE YASEMİN BABALARA OKYANUS Annelerine hediye edecekleri parfüme yasemin veya portakal çiçeği, babalarına ise okyanus esansı kullanan çocuklar, kimyasal maddelerin nasıl bozulmayacağını, esansın kalması için kimyasal esans koruyucu maddeyi deneyerek öğreniyorlar. Çocukların en fazla kokulu mum yapmak istediklerini belirten Fen Bilimleri Eğitmeni Selenay Oktan, istiridye, çam ağacı, meyveler gibi desenlerdeki mumlara isimler yazarak özelleştirebildiklerini söyledi. YARATICI ÜRÜNLER Teorik bilgileri öğrenirken el becerilerini geliştiren öğrencilerin evlerine dönerken ellerinde elle tutulur ve hediye edilebilir bir ürün olduğunu belirten Oktan, kendilerine ait yaratıcı ürünler ortaya çıkardıklarını söyledi. Üretimlerini günlük hayatta kullanabilir ya da odalarında sergileyebildiklerini anlatan Oktan, “Her hafta değişen bu atölyede aslında fiziksel ve kimyasal olayları birbirinden ayırmış oluyorlar” dedi.
Antalya Bilim Merkezi’nin Fen Bilimleri Atölyesini tercih eden öğrenciler, ebeveynlerine özel parfüm, kolonya, kokulu mumlar üretiyor.

Antalya Bilim Merkezi’nin Fen Bilimleri Atölyesini tercih eden öğrenciler, ebeveynlerine özel parfüm, kolonya, kokulu mumlar üretiyor.

Antalya Bilim Merkezi’nin fen bilimleri atölyesini gelen öğrenciler, ebeveynlerine ya da arkadaşlarına özel parfüm, kolonya, kokulu mumlar, dezenfektan ya da sabun üretip hediye ediyor. Dokuma Park bünyesindeki merkezdeki 7 atölyeden biri olan Fen Bilimleri Atölyesi’ni tercih eden çocuklar, kimyasal maddeleri birbiriyle etkileşime sokarak yeni madde oluşturmayı kozmetik ürünlerle öğreniyor.

ANNELERE YASEMİN BABALARA OKYANUS

Annelerine hediye edecekleri parfüme yasemin veya portakal çiçeği, babalarına ise okyanus esansı kullanan çocuklar, kimyasal maddelerin nasıl bozulmayacağını, esansın kalması için kimyasal esans koruyucu maddeyi deneyerek öğreniyorlar. Çocukların en fazla kokulu mum yapmak istediklerini belirten Fen Bilimleri Eğitmeni Selenay Oktan, istiridye, çam ağacı, meyveler gibi desenlerdeki mumlara isimler yazarak özelleştirebildiklerini söyledi.

YARATICI ÜRÜNLER

Teorik bilgileri öğrenirken el becerilerini geliştiren öğrencilerin evlerine dönerken ellerinde elle tutulur ve hediye edilebilir bir ürün olduğunu belirten Oktan, kendilerine ait yaratıcı ürünler ortaya çıkardıklarını söyledi. Üretimlerini günlük hayatta kullanabilir ya da odalarında sergileyebildiklerini anlatan Oktan, “Her hafta değişen bu atölyede aslında fiziksel ve kimyasal olayları birbirinden ayırmış oluyorlar” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.