İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 26.06.2023 - 21:53, Güncelleme: 27.06.2023 - 12:09 3518+ kez okundu.
 

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan’dan Kurban Bayramı Mesajı

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Musa Ertuğan, mesajında “Milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, kardeşlik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bir Mübarek Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinci ve huzuru içerisindeyiz.  Bayramlar dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bu Kurban Bayramı’nda sadece kurban etlerini değil mutluluğumuzu ve muhabbetimizi de paylaşalım.   Bu bayramın dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının her zamankinden daha çok yaşanmasını, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü günlere vesile olmasını diliyorum. Yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.” dedi.
İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertuğan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Musa Ertuğan, mesajında “Milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, kardeşlik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bir Mübarek Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinci ve huzuru içerisindeyiz.  Bayramlar dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bu Kurban Bayramı’nda sadece kurban etlerini değil mutluluğumuzu ve muhabbetimizi de paylaşalım. 

 Bu bayramın dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının her zamankinden daha çok yaşanmasını, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü günlere vesile olmasını diliyorum.

Yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.