2. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’nde Çanakkale Rüzgârı Esti

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 07.11.2023 - 11:26, Güncelleme: 07.11.2023 - 11:35 2925+ kez okundu.
 

2. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’nde Çanakkale Rüzgârı Esti

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’ne Çanakkale adına Antalya Çanakkaleliler Derneği ve Çanakkale Çan Belediyesi birlikte katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’ne Çanakkale adına Antalya Çanakkaleliler Derneği ve Çanakkale Çan Belediyesi birlikte katıldı. Çanakkale’nin Yörük kültürü ve yöresel lezzetleri tanıtıldı. Çanakkale Çadırı yoğun ilgi gördü.  2. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’ne Çanakkale Çan belediye Başkanı Harun Arslan ve Antalya Çanakkaleliler Dernek Başkanı Levent Yılmaz hazırladıkları kültür ve sanat dalındaki faaliyetlerle festivale damgasını vurdular. Çanakkale Kültürünü tam anlamıyla yansıtarak festivale Çanakkale imzasını attı . Antalya Çanakkaleliler Dernek Başkanı Levent Yılmaz “Çanakkale obamız büyük ilgi görmesi bizleri de mutlu etti Çanakkale kültürünü yaşatmamızda bizimle birlikte emek veren Çanakkale Çan belediye Başkanı Harun Arslan’a ve 2. Uluslararası Yörük Türkmen Festivalinin Antalya’da yapılmasını sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ederiz. Güzel ve dolu dolu bir festivaldi” dedi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’ne Çanakkale adına Antalya Çanakkaleliler Derneği ve Çanakkale Çan Belediyesi birlikte katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’ne Çanakkale adına Antalya Çanakkaleliler Derneği ve Çanakkale Çan Belediyesi birlikte katıldı. Çanakkale’nin Yörük kültürü ve yöresel lezzetleri tanıtıldı.

Çanakkale Çadırı yoğun ilgi gördü.  2. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’ne Çanakkale Çan belediye Başkanı Harun Arslan ve Antalya Çanakkaleliler Dernek Başkanı Levent Yılmaz hazırladıkları kültür ve sanat dalındaki faaliyetlerle festivale damgasını vurdular. Çanakkale Kültürünü tam anlamıyla yansıtarak festivale Çanakkale imzasını attı

.

Antalya Çanakkaleliler Dernek Başkanı Levent Yılmaz “Çanakkale obamız büyük ilgi görmesi bizleri de mutlu etti Çanakkale kültürünü yaşatmamızda bizimle birlikte emek veren Çanakkale Çan belediye Başkanı Harun Arslan’a ve 2. Uluslararası Yörük Türkmen Festivalinin Antalya’da yapılmasını sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ederiz. Güzel ve dolu dolu bir festivaldi” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.