Aytekin Yılmaz İYİ Partiden İstifa Ettiğini Açıkladı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 15.12.2023 - 20:14, Güncelleme: 15.12.2023 - 20:14 3471+ kez okundu.
 

Aytekin Yılmaz İYİ Partiden İstifa Ettiğini Açıkladı

Gaziantep ET ve Balık Restaurant Sahibi Aytekin Yılmaz Sosyal Medya hesabından İYİ Partiden istifa ettiğini açıkladı.
Aytekin Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli dostlarım İYİ parti kurulduğu günden günümüze dek ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkan yardımcılıkları görevlerini üstlendiğim partim den meclis üyesi aday adayı olmak üzere, partim de ki görevim den istifa dilekçemi geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığına sunmuştum, ancak son günlerde Parti'nin etkili ve yetkililerinin çıkışlarını dikkate alarak aday adaylığı baş vurumu yapmadan istifa etmemin siyasi etiğe daha uygun olacağından dolayı bu gün itibariyle aday adaylığı baş vurusu yapmadan partimden istifa etme kararı aldım geçmişte görev aldığım kıymetli kardeşlerim, ablalarım, ağbilerim, partim de dahil herkese hakkım helal olsun selam sevgi saygılarımla. İyi parti ilk yola çıktığında, ilk kurulduğunda halkın umudu olmuş ülkenin kurtuluşu olcak olan bir parti olduğunu düşünen herkes gibi, umuda kapılanlardan biri de bendim fakat gelinen son noktada görüyorum ki umut olmaktan çok uzakta, umuda olan sevdamız, heyecanımız yok olup kapılar, kapatılmıştır” ifadelerini kullandı.
Gaziantep ET ve Balık Restaurant Sahibi Aytekin Yılmaz Sosyal Medya hesabından İYİ Partiden istifa ettiğini açıkladı.

Aytekin Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli dostlarım İYİ parti kurulduğu günden günümüze dek ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkan yardımcılıkları görevlerini üstlendiğim partim den meclis üyesi aday adayı olmak üzere, partim de ki görevim den istifa dilekçemi geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığına sunmuştum, ancak son günlerde Parti'nin etkili ve yetkililerinin çıkışlarını dikkate alarak aday adaylığı baş vurumu yapmadan istifa etmemin siyasi etiğe daha uygun olacağından dolayı bu gün itibariyle aday adaylığı baş vurusu yapmadan partimden istifa etme kararı aldım geçmişte görev aldığım kıymetli kardeşlerim, ablalarım, ağbilerim, partim de dahil herkese hakkım helal olsun selam sevgi saygılarımla.

İyi parti ilk yola çıktığında, ilk kurulduğunda halkın umudu olmuş ülkenin kurtuluşu olcak olan bir parti olduğunu düşünen herkes gibi, umuda kapılanlardan biri de bendim fakat gelinen son noktada görüyorum ki umut olmaktan çok uzakta, umuda olan sevdamız, heyecanımız yok olup kapılar, kapatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.