Vahdet Afşin Karacan İYİ Parti Antalya İl Başkanlığından Düştü Mü?

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 25.12.2023 - 18:03, Güncelleme: 25.12.2023 - 18:03 4996+ kez okundu.
 

Vahdet Afşin Karacan İYİ Parti Antalya İl Başkanlığından Düştü Mü?

İYİ Parti Antalya İl Sekreteri Orhan Tat’ın İYİ Parti İlçe Başkanları WhatsApp grubunda yaptığı paylaşımla istifasını duyurmasından sonra İYİ Antalya İl Başkanlığında sular durulmuyor.
antalyahabertakip.com - İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında 50 Asil 50 Yedek üye olmak üzere 100 kişilik bir yönetim bulunuyor. Daha önce gelen bilgi ve duyumlara göte 38 İl yöneticisi öyle ya da böyle istifa etmişlerdi. İYİ Parti Antalya İl Sekreteri Orhan Tat’ın istifasının ardından bugün 14 İl yöneticisi daha istifa ettiği 38 + 14 = 52 il yöneticisinin istifasından sonra İl Yönetimi 50’ nin altına düşmesinden dolayı Vahdet Afşin Karacan’ın yönetimindeki İYİ Parti Antalya İl Başkanlığının düştüğü iddiaları gündeme geldi. Yüksek Seçim Kurumunun bu konu hakkında ilerleyen günlerde gerekli araştırmayı yaparak İyi Parti Antalya İl Başkanlığının İptali için gerekli açıklamayı yapacağı gelen bilgiler arasında. Bu istifaların devam edeceği ayrıca 12 Kişilik İl yöneticisinin de istifa edeceği gelen duyumlar arasında.
İYİ Parti Antalya İl Sekreteri Orhan Tat’ın İYİ Parti İlçe Başkanları WhatsApp grubunda yaptığı paylaşımla istifasını duyurmasından sonra İYİ Antalya İl Başkanlığında sular durulmuyor.

antalyahabertakip.com - İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında 50 Asil 50 Yedek üye olmak üzere 100 kişilik bir yönetim bulunuyor. Daha önce gelen bilgi ve duyumlara göte 38 İl yöneticisi öyle ya da böyle istifa etmişlerdi.

İYİ Parti Antalya İl Sekreteri Orhan Tat’ın istifasının ardından bugün 14 İl yöneticisi daha istifa ettiği 38 + 14 = 52 il yöneticisinin istifasından sonra İl Yönetimi 50’ nin altına düşmesinden dolayı Vahdet Afşin Karacan’ın yönetimindeki İYİ Parti Antalya İl Başkanlığının düştüğü iddiaları gündeme geldi.

Yüksek Seçim Kurumunun bu konu hakkında ilerleyen günlerde gerekli araştırmayı yaparak İyi Parti Antalya İl Başkanlığının İptali için gerekli açıklamayı yapacağı gelen bilgiler arasında.

Bu istifaların devam edeceği ayrıca 12 Kişilik İl yöneticisinin de istifa edeceği gelen duyumlar arasında.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.