Cemil Tonbul'dan Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek'e Teşekkür

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 09.01.2024 - 21:07, Güncelleme: 09.01.2024 - 21:07 3090+ kez okundu.
 

Cemil Tonbul'dan Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek'e Teşekkür

Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına Cemil Tonbul Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek'in Görev süresinin sonlanmasına istinaden bir teşekkür yazısı yayınladı.
antalyahabertakip.com - Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına Cemil Tonbul, Şehrimize ve Bilim Üniversitesine Kattığı başarıları çalışmaları için şu ifadelerde bulundu ; "Sayın; Prof. Dr. İsmail Yüksek, Sizlerin rektörlük döneminiz boyunca sergilediğiniz üstün liderlik, bilimsel vizyon ve topluma katkı odaklı yaklaşımınız, hem Bilim Üniversitesi'nin hem de Antalya şehrinin gelişimine büyük katkılarda bulundu. Bilim Üniversitesi'nin eğitim kalitesini artırmak için yürüttüğünüz projeler ve gerçekleştirdiğiniz çalışmalar, üniversite camiası ve şehir sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Sizlerin öncülüğünde, bilim ve eğitim alanında gerçekleştirilen başarılı adımlarla Bilim Üniversitesi, ülke genelinde önemli bir referans noktası haline geldi. Ayrıca, Antalya'nın kültürel ve sosyal dokusuna katkı sağlayarak şehrin gelişimine destek oldunuz. Göstermiş olduğunuz özveri, gayret ve bilgi birikimiyle, sadece üniversite camiasına değil, aynı zamanda Antalya'nın genel gelişimine de büyük bir katkıda bulundunuz. Sizin mirasınız, ilham kaynağımız olmaya devam edecek. Sizlere, Bilim Üniversitesi ve Antalya'ya yapmış olduğunuz eşsiz katkılar için derneğimiz adına en içten şükranlarımızı sunarız. Yeni dönemdeki çalışmalarınızda da başarılarınızın devamını diler, hayatınızın her alanında mutluluk, sağlık ve başarılarınızın sürmesini temenni ederiz" dedi.
Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına Cemil Tonbul Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek'in Görev süresinin sonlanmasına istinaden bir teşekkür yazısı yayınladı.

antalyahabertakip.com - Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına Cemil Tonbul, Şehrimize ve Bilim Üniversitesine Kattığı başarıları çalışmaları için şu ifadelerde bulundu ;

"Sayın; Prof. Dr. İsmail Yüksek,

Sizlerin rektörlük döneminiz boyunca sergilediğiniz üstün liderlik, bilimsel vizyon ve topluma katkı odaklı yaklaşımınız, hem Bilim Üniversitesi'nin hem de Antalya şehrinin gelişimine büyük katkılarda bulundu. Bilim Üniversitesi'nin eğitim kalitesini artırmak için yürüttüğünüz projeler ve gerçekleştirdiğiniz çalışmalar, üniversite camiası ve şehir sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Sizlerin öncülüğünde, bilim ve eğitim alanında gerçekleştirilen başarılı adımlarla Bilim Üniversitesi, ülke genelinde önemli bir referans noktası haline geldi. Ayrıca, Antalya'nın kültürel ve sosyal dokusuna katkı sağlayarak şehrin gelişimine destek oldunuz.

Göstermiş olduğunuz özveri, gayret ve bilgi birikimiyle, sadece üniversite camiasına değil, aynı zamanda Antalya'nın genel gelişimine de büyük bir katkıda bulundunuz. Sizin mirasınız, ilham kaynağımız olmaya devam edecek.

Sizlere, Bilim Üniversitesi ve Antalya'ya yapmış olduğunuz eşsiz katkılar için derneğimiz adına en içten şükranlarımızı sunarız. Yeni dönemdeki çalışmalarınızda da başarılarınızın devamını diler, hayatınızın her alanında mutluluk, sağlık ve başarılarınızın sürmesini temenni ederiz" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.