Lir Kozmetik Fuara Damgasını Vurdu

Ekonomi (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 17.01.2024 - 19:50, Güncelleme: 17.01.2024 - 19:50 3406+ kez okundu.
 

Lir Kozmetik Fuara Damgasını Vurdu

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından organize edilen, 34. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarına katılan Lir Kozmetik fuara damgasını vurdu.
antalyahabertakip.com - 2013 yılından bu yana kullan at sektöründeki yenilikleri otel konseptine uygun hale getirerek, Müşterilerine avantajlı çözümler sunabilmek adına hizmet veren Lir Kozmetik, Hotel Equipment Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Konaklama, ağırlama kapsamında düzenlenen fuarda stant açan Lir Kozmetik, ithal ve yerli markalardan oluşan zengin ürün yelpazesi, otel oda kozmetiği, masa üstü servis ürünleri ve tek kullanımlık ambalaj grubu ürünleriyle, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Firma sahipleri Özlem Özbek ve Özgür Özbek, “Fuar  oldukça güzel ve hareketli geçiyor. Her yıl olduğu gibi güzel bir stant hazırladık. Standımız yoğun ilgi görmesi bizi mutlu ediyor, yurt içi ve yurt dışından gelen alıcılarla, bire bir görüşmeler yapıyoruz, verimli iş birlikleri gerçekleştirmeyi bekliyoruz” dedi
Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından organize edilen, 34. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarına katılan Lir Kozmetik fuara damgasını vurdu.

antalyahabertakip.com - 2013 yılından bu yana kullan at sektöründeki yenilikleri otel konseptine uygun hale getirerek, Müşterilerine avantajlı çözümler sunabilmek adına hizmet veren Lir Kozmetik, Hotel Equipment Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Konaklama, ağırlama kapsamında düzenlenen fuarda stant açan Lir Kozmetik, ithal ve yerli markalardan oluşan zengin ürün yelpazesi, otel oda kozmetiği, masa üstü servis ürünleri ve tek kullanımlık ambalaj grubu ürünleriyle, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Firma sahipleri Özlem Özbek ve Özgür Özbek, “Fuar  oldukça güzel ve hareketli geçiyor. Her yıl olduğu gibi güzel bir stant hazırladık. Standımız yoğun ilgi görmesi bizi mutlu ediyor, yurt içi ve yurt dışından gelen alıcılarla, bire bir görüşmeler yapıyoruz, verimli iş birlikleri gerçekleştirmeyi bekliyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.