Hüda Par'dan Miraç Kandili Mesajı

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.02.2024 - 20:50, Güncelleme: 07.02.2024 - 19:45 2380+ kez okundu.
 

Hüda Par'dan Miraç Kandili Mesajı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı M. Şerif Durmaz, bu gece idrak edilecek Miraç Kandili vesilesiyle yazılı bir açıklama yaptı.
antalyahabertakip.com - Tüm vatandaşlarının kandilinin tebrik edildiği mesajda Durmaz, şunları söyledi: "Bu gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili’nin Antalyalı vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm İslam âlemine hayır ve bereket, sulh ve selamet getirmesini, Müslümanlar için yeni bir uyanışa, dirilişe ve kardeşliğe vesile olmasını dileriz. İl Teşkilatı olarak bizler bu akşam kandil programı için Muratpaşa ilçemizdeki tarihi Muratpaşa Camisinde olacağız. Gençlik Kollarımızın çalışmalarının ve çeşitli ikramların olacağı kandil programına tüm halkımızı davet ediyoruz. Bu gece, uzun bir süredir Gazze’de siyonist zulme uğrayan Filistinli kardeşlerimize dua etmeyi unutmayalım. Gazze’nin, Mescidi Aksa’nın kurtuluşu ve mücahitlerin serfiraz olması için edeceğimiz bütün duaları Rabbimiz kabul buyursun. Ayrıca; bir yıl önce bugün Türkiye’nin 11 ilini etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah, milletimize böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın."
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı M. Şerif Durmaz, bu gece idrak edilecek Miraç Kandili vesilesiyle yazılı bir açıklama yaptı.

antalyahabertakip.com - Tüm vatandaşlarının kandilinin tebrik edildiği mesajda Durmaz, şunları söyledi:

"Bu gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili’nin Antalyalı vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm İslam âlemine hayır ve bereket, sulh ve selamet getirmesini, Müslümanlar için yeni bir uyanışa, dirilişe ve kardeşliğe vesile olmasını dileriz.

İl Teşkilatı olarak bizler bu akşam kandil programı için Muratpaşa ilçemizdeki tarihi Muratpaşa Camisinde olacağız. Gençlik Kollarımızın çalışmalarının ve çeşitli ikramların olacağı kandil programına tüm halkımızı davet ediyoruz.

Bu gece, uzun bir süredir Gazze’de siyonist zulme uğrayan Filistinli kardeşlerimize dua etmeyi unutmayalım. Gazze’nin, Mescidi Aksa’nın kurtuluşu ve mücahitlerin serfiraz olması için edeceğimiz bütün duaları Rabbimiz kabul buyursun.

Ayrıca; bir yıl önce bugün Türkiye’nin 11 ilini etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah, milletimize böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın."

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.