Deva Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Emre Karaşin; “Kepez’i 1.1 Sürümden 2.1 Sürüme Çıkaracağız”

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.02.2024 - 20:59, Güncelleme: 07.02.2024 - 21:25 3043+ kez okundu.
 

Deva Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Emre Karaşin; “Kepez’i 1.1 Sürümden 2.1 Sürüme Çıkaracağız”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Emre Karaşin, gazeteciler ve partililerle Kepez İlçe binasında kahvaltıda buluştu.
antalyahabertakip.com - Antalya İl Başkanı Özlem Arlıer, Aksu Belediye Başkan Adayı Hakan Halim Okudan, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Şafak Çelik, Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eser, İl Başkan Yardımcısı Nuray Özkul ve partililerin geniş katılımıyla toplantı gerçekleşti.  Kepez Belediye Başkanlığına Aday olan Karaşin seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlattı.50 yıl sonraki Kepez’i inşa edeceklerini, Kepez’i 1.1 sürümden 2.1 sürüme çıkaracağı iddiasında olduklarını belirten Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Emre Karaşin” Kepez al.com platformunu kurarak büyük mağazaların karşısında küçük esnafın dayanmasını sağlayacaklarını Evlenecek gençler için Kepez yuva lojmanları kuracağını çiftlerin 3 yıl boyunca buraya kira ödemeyeceğini belirti.” Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Emre Karaşin “Türkiye’deki belediye başkan adaylarının üzerine düşen çok ciddi bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Bu sorumluluk, yönetmiş olduğu veya yöneteceği kentte, ilçede yaşayan vatandaşların can güvenliğinin her şeyden daha değerli olduğunu unutmamak. Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş merkezli depremlerde resmi kayıtlara göre 53 bin 618 kişi hayatını kaybetti. Bir makamı veya belediyeyi almak ya da almamak çok önemli değil ama küçük bir görevde bile vatandaşın can güvenliğini, sağlığını ve huzurunu muhafaza etmek zorunda olduğumuzu düşünüyoruz. Biz DEVA Partisi belediye başkan adayları olarak mottomuz budur. Güvenlik her şeyden daha değerlidir. Türkiye ekonomik olarak derin bir darboğazın içerisinde. Artık çok büyük paralarımız, israf edecek gücümüz yok. Bir yönetici kamuda tasarrufa gidilmesi gerektiği gibi yönettiği vatandaşlara da ekonomik olarak fayda yaratacak projeler üretmek zorunda. Biz, milli sermayenin çoğunun dışa bağımlı olarak yönetildiği bir ülkedeyiz. Altınımız, doğal gazımız, büyük madenlerimiz yok. Dolayısıyla tasarrufu bir kültür haline getirmemiz gerekiyor. Biz, kamunun malını israf etmeden dikkatli bir şekilde vatandaşa hizmet olarak götürme bilincindeyiz. Her zaman aynı şeyi söyleyen, aynı şeyi tekrar eden siyasetçilerden sıkıldığımızı, yeni şeyler söylemenin zamanının geldiğini, yeni umutlar yeşertmek, yeni hedefler belirlemek zorunda olduğumuzu hissettireceğiz. Güçlünün giderek güçlendiği, güçsüzün ise güçlülerin altında hak ve hukuk açısından giderek zayıfladığı bir hal alıyoruz. Biz güçlünün yanında değil, haklının ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız” diye konuştu. Toplantının sonunda Deva Partisi İl Başkanı Özlem Arlıer; “Belediye başkan adaylarının açıklanmaya devam edeceğiz Tüm teşkilatlarımız belediye başkan adaylarımızın arkasında çalışıyoruz ve Antalya’da varlığımızı gösterme konusunda iddialıyız. Adaylarımızın her biri temiz belediyecilik ilkelerinin altına imza atarak aday oldu Ay sonunda Genel Başkanımızı Antalya’ya gelmesini bekliyoruz” dedi.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Emre Karaşin, gazeteciler ve partililerle Kepez İlçe binasında kahvaltıda buluştu.

antalyahabertakip.com - Antalya İl Başkanı Özlem Arlıer, Aksu Belediye Başkan Adayı Hakan Halim Okudan, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Şafak Çelik, Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eser, İl Başkan Yardımcısı Nuray Özkul ve partililerin geniş katılımıyla toplantı gerçekleşti.  Kepez Belediye Başkanlığına Aday olan Karaşin seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlattı.50 yıl sonraki Kepez’i inşa edeceklerini, Kepez’i 1.1 sürümden 2.1 sürüme çıkaracağı iddiasında olduklarını belirten

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Emre Karaşin” Kepez al.com platformunu kurarak büyük mağazaların karşısında küçük esnafın dayanmasını sağlayacaklarını Evlenecek gençler için Kepez yuva lojmanları kuracağını çiftlerin 3 yıl boyunca buraya kira ödemeyeceğini belirti.”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Emre Karaşin “Türkiye’deki belediye başkan adaylarının üzerine düşen çok ciddi bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Bu sorumluluk, yönetmiş olduğu veya yöneteceği kentte, ilçede yaşayan vatandaşların can güvenliğinin her şeyden daha değerli olduğunu unutmamak. Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş merkezli depremlerde resmi kayıtlara göre 53 bin 618 kişi hayatını kaybetti. Bir makamı veya belediyeyi almak ya da almamak çok önemli değil ama küçük bir görevde bile vatandaşın can güvenliğini, sağlığını ve huzurunu muhafaza etmek zorunda olduğumuzu düşünüyoruz. Biz DEVA Partisi belediye başkan adayları olarak mottomuz budur. Güvenlik her şeyden daha değerlidir.

Türkiye ekonomik olarak derin bir darboğazın içerisinde. Artık çok büyük paralarımız, israf edecek gücümüz yok. Bir yönetici kamuda tasarrufa gidilmesi gerektiği gibi yönettiği vatandaşlara da ekonomik olarak fayda yaratacak projeler üretmek zorunda. Biz, milli sermayenin çoğunun dışa bağımlı olarak yönetildiği bir ülkedeyiz. Altınımız, doğal gazımız, büyük madenlerimiz yok. Dolayısıyla tasarrufu bir kültür haline getirmemiz gerekiyor. Biz, kamunun malını israf etmeden dikkatli bir şekilde vatandaşa hizmet olarak götürme bilincindeyiz.

Her zaman aynı şeyi söyleyen, aynı şeyi tekrar eden siyasetçilerden sıkıldığımızı, yeni şeyler söylemenin zamanının geldiğini, yeni umutlar yeşertmek, yeni hedefler belirlemek zorunda olduğumuzu hissettireceğiz. Güçlünün giderek güçlendiği, güçsüzün ise güçlülerin altında hak ve hukuk açısından giderek zayıfladığı bir hal alıyoruz. Biz güçlünün yanında değil, haklının ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız” diye konuştu.

Toplantının sonunda Deva Partisi İl Başkanı Özlem Arlıer; “Belediye başkan adaylarının açıklanmaya devam edeceğiz Tüm teşkilatlarımız belediye başkan adaylarımızın arkasında çalışıyoruz ve Antalya’da varlığımızı gösterme konusunda iddialıyız. Adaylarımızın her biri temiz belediyecilik ilkelerinin altına imza atarak aday oldu Ay sonunda Genel Başkanımızı Antalya’ya gelmesini bekliyoruz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.