Adem Murat Yücel’den Siyasi Saygısızlık

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 01.03.2024 - 20:55, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:55 3201+ kez okundu.
 

Adem Murat Yücel’den Siyasi Saygısızlık

Mehmet Şahin’in seçim ofisinin açılmasına kısa bir zaman kala, Cumhur İttifakı adayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ekibi, Mehmet Şahin’in seçim ofisinin bulunduğu binanın çatısına hem Başkan Yücel’in fotoğrafının bulunduğu büyük bir afiş hem de 3 hilal bayrağı astı.
Yerel seçimlere 1 ay kala Alanya belediye başkan adayları seçim çalışmalarına hız verdiler. Cumhur İttifakı’nın adayı olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hal Kavşağı Salı Pazarı karşısında seçim ofisini açarken, CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik de geçen hafta Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde ailesine ait Çimen Otel’de seçim koordinasyon merkezini açtı. antalyahabertakip.com - İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin de seçim ofisini 2 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de açıyor. Mehmet Şahin’in seçim ofisinin açılmasına kısa bir zaman kala, Cumhur İttifakı adayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ekibi, Mehmet Şahin’in seçim ofisinin bulunduğu binanın çatısına hem Başkan Yücel’in fotoğrafının bulunduğu büyük bir afiş hem de 3 hilal bayrağı astı. Bunun siyasi nezakete uymadığını ve büyük bir saygısızlık olduğunu ve siyasi rekabete yakışmadığını belirten İyi Partililer ise Alanya İlçe Seçim Kurulu’na, Alanya Kaymakamlığı’na, MHP ilçe başkanı Mustafa Sünbül’e, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı’ya ve en başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e seslenerek, bu siyasi saygısızlığın derhal sona erdirilmesi afişin başka bir binaya alınması gerektiğini ifade ettiler. Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer’in herhangi bir gerilime mahal vermemek için devreye girmesi bekleniyor.
Mehmet Şahin’in seçim ofisinin açılmasına kısa bir zaman kala, Cumhur İttifakı adayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ekibi, Mehmet Şahin’in seçim ofisinin bulunduğu binanın çatısına hem Başkan Yücel’in fotoğrafının bulunduğu büyük bir afiş hem de 3 hilal bayrağı astı.

Yerel seçimlere 1 ay kala Alanya belediye başkan adayları seçim çalışmalarına hız verdiler. Cumhur İttifakı’nın adayı olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hal Kavşağı Salı Pazarı karşısında seçim ofisini açarken, CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik de geçen hafta Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde ailesine ait Çimen Otel’de seçim koordinasyon merkezini açtı.

antalyahabertakip.com - İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin de seçim ofisini 2 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de açıyor. Mehmet Şahin’in seçim ofisinin açılmasına kısa bir zaman kala, Cumhur İttifakı adayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ekibi, Mehmet Şahin’in seçim ofisinin bulunduğu binanın çatısına hem Başkan Yücel’in fotoğrafının bulunduğu büyük bir afiş hem de 3 hilal bayrağı astı.

Bunun siyasi nezakete uymadığını ve büyük bir saygısızlık olduğunu ve siyasi rekabete yakışmadığını belirten İyi Partililer ise Alanya İlçe Seçim Kurulu’na, Alanya Kaymakamlığı’na, MHP ilçe başkanı Mustafa Sünbül’e, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı’ya ve en başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e seslenerek, bu siyasi saygısızlığın derhal sona erdirilmesi afişin başka bir binaya alınması gerektiğini ifade ettiler.

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer’in herhangi bir gerilime mahal vermemek için devreye girmesi bekleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.