Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu Çalışmalarına Hız Verdi

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 19.03.2024 - 18:45, Güncelleme: 19.03.2024 - 18:45 2604+ kez okundu.
 

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu Çalışmalarına Hız Verdi

Cumhur İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu seçim çalışmalarına hız verdi.
antalyahabertakip.com - Adaylığı kesinleşmesinin ardından  Manavoğlu , Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatları ile seçim çalışmalarını hızlandırdı. İlçede bulunan esnaf ziyaretleri, muhtarlar buluşmaları, STK üyeleriyle buluşmaları ve ev ziyaretlerin yapmaya devam ediyor. Kendisine Cumhur İttifakı ekibi, tam kadro eşlik etmesi de birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını gösteriyor. Seçim kampanyasını Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti teşkilatları ile ortak yürüttüklerini ifade eden Manavoğlu : “Adaylığımızın kesinleştiği günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatlarımızla birlikte sahaya inerek seçim çalışmalarımızı başlattık. Ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştık. Ramazan ayı boyunca da ziyaretlerimiz devam edecek.  Önümüzdeki 12 günde tüm vatandaşlarımıza ulaşarak hayata geçireceğimiz projeleri anlatmaya gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. Muratpaşa’yı biliyoruz sorunlarının farkındayız. Güzel projelerle Muratpaşa’yı Altınçağına kavuşturacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu seçim çalışmalarına hız verdi.

antalyahabertakip.com - Adaylığı kesinleşmesinin ardından  Manavoğlu , Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatları ile seçim çalışmalarını hızlandırdı. İlçede bulunan esnaf ziyaretleri, muhtarlar buluşmaları, STK üyeleriyle buluşmaları ve ev ziyaretlerin yapmaya devam ediyor. Kendisine Cumhur İttifakı ekibi, tam kadro eşlik etmesi de birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını gösteriyor.

Seçim kampanyasını Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti teşkilatları ile ortak yürüttüklerini ifade eden Manavoğlu : “Adaylığımızın kesinleştiği günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatlarımızla birlikte sahaya inerek seçim çalışmalarımızı başlattık. Ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştık. Ramazan ayı boyunca da ziyaretlerimiz devam edecek.  Önümüzdeki 12 günde tüm vatandaşlarımıza ulaşarak hayata geçireceğimiz projeleri anlatmaya gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. Muratpaşa’yı biliyoruz sorunlarının farkındayız. Güzel projelerle Muratpaşa’yı Altınçağına kavuşturacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.