Aksu’da Mayıs Meclisi Yapıldı

Gündem 02.05.2019 - 22:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2654+ kez okundu.
 

Aksu’da Mayıs Meclisi Yapıldı

Aksu Belediyesi Mayıs ayı olağan meclisi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri karara bağlandı.
Aksu Belediyesi meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Irak sınırında şehit olan askerlerimiz Rahmetle anılırken, Alanyaspor’a baş sağlığı dilekleri iletildi, önemli gün ve haftalar kutlandı. Mecliste, Pınarlı ve Cihadiye Mahalleleri 1. Etap ve 2. Etap 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonlarına askı sürecinde yapılan itirazların imar komisyonunda değerlendirilmesi sonrası meclis kararı alındı. Macun, Konak, Fatih Mahalleleri 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planına askı sürecinde yapılan itirazların imar komisyonunda değerlendirilmesi sonrası da meclis kararı alındı. Mecliste; belediyeye ait halı sahanın daha fazla vatandaşın spor yapabilmesi için ücretsiz hale getirilmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yazısı da ele alınarak, konu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Mecliste Başbuğ Alparslan Türkeş’in adının bir caddeye verilmesi de önerge ile gündeme gelirken, konu görüşülmek üzere komisyona havale edildi.
Aksu Belediyesi Mayıs ayı olağan meclisi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri karara bağlandı.

Aksu Belediyesi meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Irak sınırında şehit olan askerlerimiz Rahmetle anılırken, Alanyaspor’a baş sağlığı dilekleri iletildi, önemli gün ve haftalar kutlandı.

Mecliste, Pınarlı ve Cihadiye Mahalleleri 1. Etap ve 2. Etap 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonlarına askı sürecinde yapılan itirazların imar komisyonunda değerlendirilmesi sonrası meclis kararı alındı.

Macun, Konak, Fatih Mahalleleri 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planına askı sürecinde yapılan itirazların imar komisyonunda değerlendirilmesi sonrası da meclis kararı alındı.

Mecliste; belediyeye ait halı sahanın daha fazla vatandaşın spor yapabilmesi için ücretsiz hale getirilmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yazısı da ele alınarak, konu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Mecliste Başbuğ Alparslan Türkeş’in adının bir caddeye verilmesi de önerge ile gündeme gelirken, konu görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.