Aksu Meclisi Toplandı

Gündem 03.02.2021 - 20:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2021+ kez okundu.
 

Aksu Meclisi Toplandı

15 maddenin görüşüldüğü toplantı sonrası Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin meclis üyelerine sağlamış oldukları katkılar ve yeni yıl münasebetiyle hediyeler taktim etti.
Aksu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. 15 maddenin görüşüldüğü toplantı sonrası Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin meclis üyelerine sağlamış oldukları katkılar ve yeni yıl münasebetiyle hediyeler taktim etti. Mecliste gündem maddeleri görüşülmeye başlanmadan önce söz alan grup sözcüleri Antalya ve Aksu’da yaşanan sel baskınında zarar gören çiftçilere geçmiş olsun temennisinde bulunurken, Boğaziçi Üniversitesinde Kabe fotoğrafının yere serilmesi kınandı, Çamköy Mahallesinde çıkan ev yangınında hayatını kaybeden Kadriye Turgut rahmetle anıldı. Daha öncede ilçede yangınlar çıktığını ama bu sefer yaşlı bir teyzenin hayatını kaybetmesinin çok acı olduğunu ifade eden Başkan Şahin aileye ev konusunda gereken desteğin sağlanacağını aktardı.  Sel felaketine karşı daha tedbirli olmak gerektiğini ifade eden Başkan Şahin, Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan olay hakkında ise, “Geçmişte de ülkemiz üzerinde hep oyunlar oynanmaya çalışıldı. Bugün, o eski günlerdeki gibi yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Uyanık olmalıyız.” dedi. Toplantıda, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Pandemi nedeniyle 2020 yılının çok aktif geçmediğini belirten Selvi, “Futbol takımlarımızı tatil ettik ama güreş idmanlarımız aralıksız sürüyor. Başkanımızın destekleri sayesinde sadece Aksu’yu değil, Antalya’yı temsil eder hale geldik.” dedi. Spor kulübünün tek amacının spor yaptırmak olmadığını, gençlere sahip çıkmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Şahin, “Pandemi sürecinde ciddi faaliyetlerimiz olamadı. Biz kendi imkanlarımızla kendi sporcularımızı yetiştirme hedefindeyiz.” şeklinde konuştu. Toplantı bitiminde Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin meclis üyelerine hediyeler taktim etti.
15 maddenin görüşüldüğü toplantı sonrası Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin meclis üyelerine sağlamış oldukları katkılar ve yeni yıl münasebetiyle hediyeler taktim etti.

Aksu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. 15 maddenin görüşüldüğü toplantı sonrası Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin meclis üyelerine sağlamış oldukları katkılar ve yeni yıl münasebetiyle hediyeler taktim etti.

Mecliste gündem maddeleri görüşülmeye başlanmadan önce söz alan grup sözcüleri Antalya ve Aksu’da yaşanan sel baskınında zarar gören çiftçilere geçmiş olsun temennisinde bulunurken, Boğaziçi Üniversitesinde Kabe fotoğrafının yere serilmesi kınandı, Çamköy Mahallesinde çıkan ev yangınında hayatını kaybeden Kadriye Turgut rahmetle anıldı. Daha öncede ilçede yangınlar çıktığını ama bu sefer yaşlı bir teyzenin hayatını kaybetmesinin çok acı olduğunu ifade eden Başkan Şahin aileye ev konusunda gereken desteğin sağlanacağını aktardı.  Sel felaketine karşı daha tedbirli olmak gerektiğini ifade eden Başkan Şahin, Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan olay hakkında ise, “Geçmişte de ülkemiz üzerinde hep oyunlar oynanmaya çalışıldı. Bugün, o eski günlerdeki gibi yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Uyanık olmalıyız.” dedi.

Toplantıda, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Pandemi nedeniyle 2020 yılının çok aktif geçmediğini belirten Selvi, “Futbol takımlarımızı tatil ettik ama güreş idmanlarımız aralıksız sürüyor. Başkanımızın destekleri sayesinde sadece Aksu’yu değil, Antalya’yı temsil eder hale geldik.” dedi. Spor kulübünün tek amacının spor yaptırmak olmadığını, gençlere sahip çıkmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Şahin, “Pandemi sürecinde ciddi faaliyetlerimiz olamadı. Biz kendi imkanlarımızla kendi sporcularımızı yetiştirme hedefindeyiz.” şeklinde konuştu.

Toplantı bitiminde Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin meclis üyelerine hediyeler taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.