Antalya Çanakkaleliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz’dan 10 Kasım Mesajı

Asayiş 09.11.2021 - 23:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3151+ kez okundu.
 

Antalya Çanakkaleliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz’dan 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Milletimiz, Büyük Atatürk'ün önderliğinde tarihin gördüğü en şanlı zaferlerden birini kazanarak istiklalini ve hürriyetini korumuş, akabinde Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuş, bayrak, vatan ve hürriyet aşkını tüm dünyaya göstermiş kahraman bir millettir. 10 Kasım Milletimiz için büyük Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, sahip olduğu milli ve manevi değerlere sahip çıkarak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedeflerimizi gerçekleştirme konusunda da kararlılığını gösterme günüdür. Milletimiz; Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, demokrasinin değerlerini her şartta korumak, düşüncesini özümsemek ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için çaba gösterecek, Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yaşatacaktır. Bu durum tarihten gelen sorumluluğumuz ve gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız bu günde bizlere düşen görev uğrunda büyük bedeller ödenerek Ata'mız tarafından bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni daha aydınlık yarınlara, gelecek nesillere taşımaktır. O'na ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını ve manevi değerlerimiz uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhunuz şad olsun.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Milletimiz, Büyük Atatürk'ün önderliğinde tarihin gördüğü en şanlı zaferlerden birini kazanarak istiklalini ve hürriyetini korumuş, akabinde Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuş, bayrak, vatan ve hürriyet aşkını tüm dünyaya göstermiş kahraman bir millettir.

10 Kasım Milletimiz için büyük Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, sahip olduğu milli ve manevi değerlere sahip çıkarak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedeflerimizi gerçekleştirme konusunda da kararlılığını gösterme günüdür. Milletimiz; Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, demokrasinin değerlerini her şartta korumak, düşüncesini özümsemek ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için çaba gösterecek, Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yaşatacaktır. Bu durum tarihten gelen sorumluluğumuz ve gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız bu günde bizlere düşen görev uğrunda büyük bedeller ödenerek Ata'mız tarafından bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni daha aydınlık yarınlara, gelecek nesillere taşımaktır. O'na ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını ve manevi değerlerimiz uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Ruhunuz şad olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.