Antalya Merkez C Plakalı Araçlarımızla İlçelere Gidemiyorduk!

Asayiş 03.10.2021 - 18:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1974+ kez okundu.
 

Antalya Merkez C Plakalı Araçlarımızla İlçelere Gidemiyorduk!

Geçmiş dönemler de yapılan siyasi baskılar sonucu Antalya’mızın Merkez C Plakamız İlçelere girdiğin de trafikten men ediliyor ve ceza yazılıyordu.
Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin açıklamasında, “Geçmiş dönemler de yapılan siyasi baskılar sonucu Antalya’mızın Merkez C Plakamız İlçelere girdiğin de trafikten men ediliyor ve ceza yazılıyordu. Bilmeyenler için çok acı bir gerçektir, bu durum Türkiye’nin hiçbir yerin de yoktur. Bu kararın düzeltilmesin de desteği olan Sn Valimize Ersin Yazıcı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Muhittin Böcek e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Servisçiler Odası olarak bu kararın düzeltilmesine vesile olduk. Servisçi Esnafımızın hak ettiği yere getirmek için adım atmaya devam ettik. Propaganda tabiki yapılacak meyve veren ağaç taşlanır. Ancak biz çalışan bir odayız. Emekçinin emeği karşılıksız kalmayacak! Plaka yok o yüzden D2 belgesi ile çalışıyoruz diyen Firmalar? Bu bahaneyi ortadan kaldırmak için daha önceden 149 adet plakanın ihale edilmesini sağladık. Bu ihale de kimler plaka aldı? Kimler almadı? Korsan’a kimler karşı kimler değil Esnafımız bir kez daha gördü. İhale de şirketler değil Esnafımızın katılımı ön planda idi. İhale de C Plakamız 168 bin TL satılmıştır. Bu fiyattan aşağıya da satılmıyacaktır. Plaka bir teneke parçası değildir. Esnafımızın emeğidir, ekmeğidir.. Servisçiler Odası olarak esnafın hakkına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bilgilendirme yazışmalarımızı ilgili kurumlara gönderdik, göndermeye devam edeceğiz. Organize sanayi, Serik, Manavgat Oteller Bölgesi, Kemer Oteller Bölgesi, Şehir içi fabrikalar, Hava limanı, Üretim tesisleri personel taşımacılığın D2 belgesi ile yapılamasının yasal olmadığı 31.12.2021 tarihe kadar yetki belgesi ve C plakalı araçlar ile yapılmasının zorunlu olduğu ve mağduriyet yaşanmaması için gerekli anlaşmaların yenilenmesi gerektiğini ısrar ile hatırlatmaya devam ediyor sürecin takipçisi olduğumuzu hatırlatıyoruz. Otomobil sektörün lider markaları ile görüşmelerimiz devam ediyor. Odamıza kayıtlı esnafımızın daha kurumsal bir yapı da çalışması için ve yine araç olmadığı için esnafa iş verilemediği bahanesi üreten taşıma firmaların bu tezine çürütmek için Temsa/ Otokar/ Tofaş Fiat / Wolkwogen markaları ile görüşmeler sonucu Servisçi Esnafımıza özel fiyatlar ile araç sahibi olmaları için bağlantılar yapılarak gerek Midibus gerek ise Minibüs ile yapılarak personel taşıma faaliyetlerinin kritelerini yeniden belirliyoruz. C plakalı Esnafımız Sahipsiz değildir. Tüm meslektaşlarıma Hayırlı Cumalar diler, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Geçmiş dönemler de yapılan siyasi baskılar sonucu Antalya’mızın Merkez C Plakamız İlçelere girdiğin de trafikten men ediliyor ve ceza yazılıyordu.

Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin açıklamasında, “Geçmiş dönemler de yapılan siyasi baskılar sonucu Antalya’mızın Merkez C Plakamız İlçelere girdiğin de trafikten men ediliyor ve ceza yazılıyordu. Bilmeyenler için çok acı bir gerçektir, bu durum Türkiye’nin hiçbir yerin de yoktur. Bu kararın düzeltilmesin de desteği olan Sn Valimize Ersin Yazıcı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Muhittin Böcek e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Servisçiler Odası olarak bu kararın düzeltilmesine vesile olduk. Servisçi Esnafımızın hak ettiği yere getirmek için adım atmaya devam ettik. Propaganda tabiki yapılacak meyve veren ağaç taşlanır. Ancak biz çalışan bir odayız. Emekçinin emeği karşılıksız kalmayacak!

Plaka yok o yüzden D2 belgesi ile çalışıyoruz diyen Firmalar?

Bu bahaneyi ortadan kaldırmak için daha önceden 149 adet plakanın ihale edilmesini sağladık. Bu ihale de kimler plaka aldı? Kimler almadı? Korsan’a kimler karşı kimler değil Esnafımız bir kez daha gördü. İhale de şirketler değil Esnafımızın katılımı ön planda idi. İhale de C Plakamız 168 bin TL satılmıştır. Bu fiyattan aşağıya da satılmıyacaktır. Plaka bir teneke parçası değildir. Esnafımızın emeğidir, ekmeğidir.. Servisçiler Odası olarak esnafın hakkına sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bilgilendirme yazışmalarımızı ilgili kurumlara gönderdik, göndermeye devam edeceğiz.

Organize sanayi, Serik, Manavgat Oteller Bölgesi, Kemer Oteller Bölgesi, Şehir içi fabrikalar, Hava limanı, Üretim tesisleri personel taşımacılığın D2 belgesi ile yapılamasının yasal olmadığı 31.12.2021 tarihe kadar yetki belgesi ve C plakalı araçlar ile yapılmasının zorunlu olduğu ve mağduriyet yaşanmaması için gerekli anlaşmaların yenilenmesi gerektiğini ısrar ile hatırlatmaya devam ediyor sürecin takipçisi olduğumuzu hatırlatıyoruz.

Otomobil sektörün lider markaları ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Odamıza kayıtlı esnafımızın daha kurumsal bir yapı da çalışması için ve yine araç olmadığı için esnafa iş verilemediği bahanesi üreten taşıma firmaların bu tezine çürütmek için Temsa/ Otokar/ Tofaş Fiat / Wolkwogen markaları ile görüşmeler sonucu Servisçi Esnafımıza özel fiyatlar ile araç sahibi olmaları için bağlantılar yapılarak gerek Midibus gerek ise Minibüs ile yapılarak personel taşıma faaliyetlerinin kritelerini yeniden belirliyoruz.

C plakalı Esnafımız Sahipsiz değildir.

Tüm meslektaşlarıma Hayırlı Cumalar diler, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.