Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirildi

Asayiş 05.06.2019 - 21:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1646+ kez okundu.
 

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahıs ve grupların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; Turizm sezonunun başlaması ve Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin ilimize yoğun bir şekilde geliş-gidiş yaptıkları Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde gerçekleştirilen operasyonlarda; (18) şüpheli şahıs yakalanmış, (191,2) gram eroin, (2,2) gram esrar, (0,2) gram metamfetamin, (1) adet ecstasy hap ve (1) adet sentetik ecza hapı ele geçirilmiştir. Haklarında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve kullanmak" suçlarından işlem yapılan, 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahıs ve grupların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında;

Turizm sezonunun başlaması ve Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin ilimize yoğun bir şekilde geliş-gidiş yaptıkları Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde gerçekleştirilen operasyonlarda; (18) şüpheli şahıs yakalanmış, (191,2) gram eroin, (2,2) gram esrar, (0,2) gram metamfetamin, (1) adet ecstasy hap ve (1) adet sentetik ecza hapı ele geçirilmiştir.

Haklarında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve kullanmak" suçlarından işlem yapılan, 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.