Antalya Türk Kadınlar Konseyi 3.Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Asayiş 24.03.2021 - 19:51, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2243+ kez okundu.
 

Antalya Türk Kadınlar Konseyi 3.Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Antalya Türk Kadınlar Konseyi 3.Olağan Genel Kurulunu yaptı. Assim İnovasyon Yerleşkesinde yapılan Genel Kurulda Türk Kadınlar Konseyi Antalya İl Başkanlığına 15 Temmuz şehidi Muhammet Oğuz Kılınç'ın annesi Meltem Kılınç seçildi.
Antalya Türk Kadınlar Konseyi  3.Olağan Genel Kurulunu yaptı. Assim İnovasyon Yerleşkesinde yapılan Genel Kurulda  Türk Kadınlar Konseyi Antalya İl Başkanlığına 15 Temmuz şehidi Muhammet Oğuz Kılınç'ın annesi Meltem Kılınç seçildi. Assim İnavasyon yerleşkesinde yapılan genel kurulda Antalya Türk Kadın Konseyine Kılınç, tek liste ile girdi. Yapılan  seçimde oy birliği ile Antalya il Başkanı seçildi. Kılınç, burada yaptığı konuşmada, Türk kadınlarının kurtuluş mücadelesinde önemli bir yer tuttuğunu belirtti.   Türk kadınındaki azim, kararlılıkla ilerlediğini kadının siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında ön saflarda hizmet vermeye başladığını ifade eden Kılınç, "Ülkemizin çağdaş ve ileri ülkeler seviyesine ulaşabilmesi çabasında biz kadınlar eşlerimiz ile her zaman yan yana, kol kola, omuz omuza zorluklara göğüs gererek çalışmışızdır. Amaçlarımız arasında kadınların maddi ve manevi kalkınmasında dayanışmayı sağlamak, kadının statüsünü yükseltmek doğrultusunda çalışmalar yapmak yer alıyor. Ayrıca insan hakları dolayısıyla kadın haklarına, kadın-erkek eşitliğine saygı, özellikle kadınlara karşı yapılan tüm ayrımcılığın kaldırılması için çalışmalarda bulunacağız. Türk kadınının eğitimi için yurt çapında çalışmalar yapacağız. Avrupa ile bilgi ağı kurarak uluslararası bilgi alışverişinde bulunacağız." dedi.  
Antalya Türk Kadınlar Konseyi 3.Olağan Genel Kurulunu yaptı. Assim İnovasyon Yerleşkesinde yapılan Genel Kurulda Türk Kadınlar Konseyi Antalya İl Başkanlığına 15 Temmuz şehidi Muhammet Oğuz Kılınç'ın annesi Meltem Kılınç seçildi.

Antalya Türk Kadınlar Konseyi  3.Olağan Genel Kurulunu yaptı. Assim İnovasyon Yerleşkesinde yapılan Genel Kurulda  Türk Kadınlar Konseyi Antalya İl Başkanlığına 15 Temmuz şehidi Muhammet Oğuz Kılınç'ın annesi Meltem Kılınç seçildi.

Assim İnavasyon yerleşkesinde yapılan genel kurulda Antalya Türk Kadın Konseyine Kılınç, tek liste ile girdi. Yapılan  seçimde oy birliği ile Antalya il Başkanı seçildi.

Kılınç, burada yaptığı konuşmada, Türk kadınlarının kurtuluş mücadelesinde önemli bir yer tuttuğunu belirtti.   Türk kadınındaki azim, kararlılıkla ilerlediğini kadının siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında ön saflarda hizmet vermeye başladığını ifade eden Kılınç, "Ülkemizin çağdaş ve ileri ülkeler seviyesine ulaşabilmesi çabasında biz kadınlar eşlerimiz ile her zaman yan yana, kol kola, omuz omuza zorluklara göğüs gererek çalışmışızdır.

Amaçlarımız arasında kadınların maddi ve manevi kalkınmasında dayanışmayı sağlamak, kadının statüsünü yükseltmek doğrultusunda çalışmalar yapmak yer alıyor. Ayrıca insan hakları dolayısıyla kadın haklarına, kadın-erkek eşitliğine saygı, özellikle kadınlara karşı yapılan tüm ayrımcılığın kaldırılması için çalışmalarda bulunacağız. Türk kadınının eğitimi için yurt çapında çalışmalar yapacağız. Avrupa ile bilgi ağı kurarak uluslararası bilgi alışverişinde bulunacağız." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.