Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Günü Mesajı

Asayiş 09.04.2021 - 21:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2710+ kez okundu.
 

Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Günü Mesajı

10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması,
10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Türk Polis Teşkilatı; Devletimizin güvenliğini tehlikeye atacak her türlü yıkıcı ve bölücü yapıların, milli irademize saldıran her türlü şer odağının dimdik karşısında durmayı her zaman en şerefli vazife bilmiştir. Aziz vatanımızın, şanlı bayrağımızın, kadim milletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin teminatı olan Polis Teşkilatımız, yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getirmenin yanında, Devletimizin yardım ve merhamet elinin vatandaşlarımıza uzatılmasında her zaman önemli bir rol üstlenmiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Polis; asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.” sözünden hareketle devletinin emrinde ve vatandaşının hizmetinde olan Polis Teşkilatımız; başarılı çalışmalarıyla da şehrimizin en güvenli turizm merkezlerinden biri olmasına çok büyük katkı sağlamaktadır. Yerli ve yabancı misafirlerimizin huzurlu bir tatil yapmalarına imkân sunan Polis Teşkilatımızın bundan sonra da aynı azim ve kararlıkla başarılı çalışmalarına devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.
10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması,

10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Türk Polis Teşkilatı; Devletimizin güvenliğini tehlikeye atacak her türlü yıkıcı ve bölücü yapıların, milli irademize saldıran her türlü şer odağının dimdik karşısında durmayı her zaman en şerefli vazife bilmiştir.

Aziz vatanımızın, şanlı bayrağımızın, kadim milletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin teminatı olan Polis Teşkilatımız, yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getirmenin yanında, Devletimizin yardım ve merhamet elinin vatandaşlarımıza uzatılmasında her zaman önemli bir rol üstlenmiştir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Polis; asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.” sözünden hareketle devletinin emrinde ve vatandaşının hizmetinde olan Polis Teşkilatımız; başarılı çalışmalarıyla da şehrimizin en güvenli turizm merkezlerinden biri olmasına çok büyük katkı sağlamaktadır. Yerli ve yabancı misafirlerimizin huzurlu bir tatil yapmalarına imkân sunan Polis Teşkilatımızın bundan sonra da aynı azim ve kararlıkla başarılı çalışmalarına devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.