ANTBİRKAP’tan Evlat Nöbeti Tutan Annelere Destek

Asayiş 06.09.2019 - 23:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2693+ kez okundu.
 

ANTBİRKAP’tan Evlat Nöbeti Tutan Annelere Destek

Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu (ANTBİRKAP) Diyarbakır’da Evlatlarını geri getirilmesi için nöbet tutan Annelere destek verdiklerini açıkladı.
Antalya’da 33 derneğin bileşiminden oluşan Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu (ANTBİRKAP) şu açıklamada bulundu. “Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu (ANTBİRKAP) olarak bayan etmek istiyoruz ki; Devletimizin on yıllarca terör örgütlerine karşı yürütmüş olduğu ve kararlılıkla devam eden faaliyetlerini ve operasyonlarını yürekten desteklerken, 15 Temmuz Hain Kalkışma sonrasında yurt içinde ve yurt dışında Askerimiz ve Polisimiz başta olmak üzere topyekûn olarak güvenlik güçlerimizce son derece azim ve fedakârlıklarla terör örgütlerinin inlerine girilerek yapılan başarılı operasyonların yerinde olduğunu söylerken, birlik beraberliğimizi bozma yanında parçalanması için elinden geleni yapan iç ve dış mihrakların ve taşeron örgütlerin de ülkemiz çevresinde cirit attığı bir dönemi yaşamaktayız. İşte, devletimizin yıllarca mücadele ettiği terör örgütlerinin yurt içinde artık eleman temin etmekte zorlandığı ve bitme noktasına gelen bu örgüt militanlarının halk üzerinde on yıllardır uyguladığı baskı ve zulme bölge halkının da artık yeter dediği bir zamandayız. Evlatlarını zorla götürenlerin artık kimler olduğunu iyi bilen annelerin feryatları ve başkaldırmaları ile daha iyi görülmekte ve anlaşılmaktadır. Diyarbakır ilinde parti önünde evlat acısı ve hasreti ile oturma eylemleri yapan annelerin bu mücadeleleri ile örgütlerin ve yataklık edenlerin kimler olduğu da gün yüzüne çıkmış durumdadır. Bu ülke için Şehit olan kahramanlarımızın Annelerinin yıllardır ciğerini yakan bu örgütlerin yaptıklarına ‘ ARTIK YETER ‘’diyerek ortaya çıkan ve her türlü baskıya karşı başkaldıran anneler de meydanlara çıkmışlardır. Bu annelerin terör örgütüne karşı ortaya koyduğu bu direnç ve özgüvenin arkasındaki en önemli unsurun, devletimizin son yıllarda terörle mücadelede sergilediği profesyonel, etkin ve kararlı tutumun altı çizilmelidir. Geçmişte olduğu gibi sadece askeri stratejilerle değil, siyasi, sosyal, ekonomik ve kültürel faktörler göz önüne alınarak gerçekleştirilen bu günkü terörle mücadele yöntemleri sivil halkın devlete olan güvenini arttırırken, teröre karşı durma noktasında cesaret kazanmasını sağlamıştır. ANTBİRKAP Platformu olarak ‘’ EVLAT NÖBETİ ‘’ tutan bu annelere ve babalara destek amaçlı olarak haykırıyoruz ve bir olalım, beraber olalım, kardeş olalım ve hep birlikte ay yıldızlı bayrak Altında huzur bulalım. diyoruz ve en kıymetli varlıkları için her şeyi göze alarak oturma eylemi yapan bu anneleri desteklediğimizi beyan ediyoruz” dedi.
Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu (ANTBİRKAP) Diyarbakır’da Evlatlarını geri getirilmesi için nöbet tutan Annelere destek verdiklerini açıkladı.

Antalya’da 33 derneğin bileşiminden oluşan Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu (ANTBİRKAP) şu açıklamada bulundu. “Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu (ANTBİRKAP) olarak bayan etmek istiyoruz ki; Devletimizin on yıllarca terör örgütlerine karşı yürütmüş olduğu ve kararlılıkla devam eden faaliyetlerini ve operasyonlarını yürekten desteklerken, 15 Temmuz Hain Kalkışma sonrasında yurt içinde ve yurt dışında Askerimiz ve Polisimiz başta olmak üzere topyekûn olarak güvenlik güçlerimizce son derece azim ve fedakârlıklarla terör örgütlerinin inlerine girilerek yapılan başarılı operasyonların yerinde olduğunu söylerken, birlik beraberliğimizi bozma yanında parçalanması için elinden geleni yapan iç ve dış mihrakların ve taşeron örgütlerin de ülkemiz çevresinde cirit attığı bir dönemi yaşamaktayız.

İşte, devletimizin yıllarca mücadele ettiği terör örgütlerinin yurt içinde artık eleman temin etmekte zorlandığı ve bitme noktasına gelen bu örgüt militanlarının halk üzerinde on yıllardır uyguladığı baskı ve zulme bölge halkının da artık yeter dediği bir zamandayız.

Evlatlarını zorla götürenlerin artık kimler olduğunu iyi bilen annelerin feryatları ve başkaldırmaları ile daha iyi görülmekte ve anlaşılmaktadır. Diyarbakır ilinde parti önünde evlat acısı ve hasreti ile oturma eylemleri yapan annelerin bu mücadeleleri ile örgütlerin ve yataklık edenlerin kimler olduğu da gün yüzüne çıkmış durumdadır.

Bu ülke için Şehit olan kahramanlarımızın Annelerinin yıllardır ciğerini yakan bu örgütlerin yaptıklarına ‘ ARTIK YETER ‘’diyerek ortaya çıkan ve her türlü baskıya karşı başkaldıran anneler de meydanlara çıkmışlardır.

Bu annelerin terör örgütüne karşı ortaya koyduğu bu direnç ve özgüvenin arkasındaki en önemli unsurun, devletimizin son yıllarda terörle mücadelede sergilediği profesyonel, etkin ve kararlı tutumun altı çizilmelidir.

Geçmişte olduğu gibi sadece askeri stratejilerle değil, siyasi, sosyal, ekonomik ve kültürel faktörler göz önüne alınarak gerçekleştirilen bu günkü terörle mücadele yöntemleri sivil halkın devlete olan güvenini arttırırken, teröre karşı durma noktasında cesaret kazanmasını sağlamıştır.

ANTBİRKAP Platformu olarak ‘’ EVLAT NÖBETİ ‘’ tutan bu annelere ve babalara destek amaçlı olarak haykırıyoruz ve bir olalım, beraber olalım, kardeş olalım ve hep birlikte ay yıldızlı bayrak Altında huzur bulalım. diyoruz ve en kıymetli varlıkları için her şeyi göze alarak oturma eylemi yapan bu anneleri desteklediğimizi beyan ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.