ARD ve TEMA Vakfı El Ele

Asayiş 30.07.2021 - 20:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2115+ kez okundu.
 

ARD ve TEMA Vakfı El Ele

Akdeniz Reklamcılar Derneği Manavgat’ta iki gün önce başlayan ve devam eden büyük yangın felaketi nedeniyle yanan ormanlarımızı yeniden yeşermek için TEMA VAKFI ile birlikte kolları sıvadı.
Akdeniz Reklamcılar Derneği Manavgat’ta iki gün önce başlayan ve devam eden büyük yangın felaketi nedeniyle yanan ormanlarımızı yeniden yeşermek için TEMA VAKFI ile birlikte kolları sıvadı. Mevcut ormanlarımızı ve yeşil alanlarımızı korumak, daha fazla yeşil alan sağlamak, özellikle çeşitli sebeplerle kaybettiğimiz ormanlarımızı yeniden gelecek nesle kazandırabilmek için ülke çapında ağaçlandırma çalışmaları yapan TEMA Vakfı ile irtibata geçen Akdeniz Reklamcılar Derneği yönetimi, Manavgat yangınında küle dönen yeşil alanları yeniden ağaçlandırabilmek için ortak bir kampanya yürütüyor. Antalya’da yangın sonrası yardım çalışmalarına başlayan ilk sivil toplum örgütlerinden biri olan ARD, ağaçlandırma çalışmalarını hızlandırmak adına bağış toplama kampanyasına destek veriyor. Dernek üyelerinin de hem maddi, hem de manevi olarak katılım sağladığı kampanya sayesinde elde edilen tüm gelir yanan Manavgat ormanlarını yeniden yeşermek için kullanılacak. “MANAVGAT’A BİRLİKTE CAN VERELİM!” Ağaçlandırma kampanyasını yürüten ARD Başkan Yardımcısı Fulya Sarman kampanya hakkında; “Manavgat’ta iki gün önce başlayan büyük yangın felaketi, maalesef şiddetini artırarak devam ederken; yetmezmiş gibi tüm Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde ayrı ayrı yangınlar, canlar almaya, ormanları, ocakları yok etmeye devam ediyor… Tüm Türkiye’nin ciğerleri yanıyor… Bu noktada, TEMA VAKFI’nın yanan bölgelerde ağaçlandırma çalışmalarına destek olabilmek adına yönetim olarak hemen kendileriyle irtibata geçtik, onların da olumlu dönüşleriyle ortak bir kampanya geliştirdik ve ‘Manavgat’a birlikte can verelim!’ sloganıyla harekete geçtik. Bizimle birlikte Manavgat ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek isteyenler;  TEMA VAKFI’na ait, TR 12 3456 7890 1234 5678 9012 34 Iban numaralı hesaba, EFT yapabilirler. EFT yaparken açıklama bölümüne “ANTALYA” yazmayı unutmamaları gerektiğinin, özellikle altını çizmek isterim. Herkesin az, çok, imkanları neye el veriyorsa katkılarını bekliyoruz. Ve gelin, ‘MANAVGAT’a birlikte can verelim’ diyoruz.” açıklamalarında bulundu. “HERKES GİBİ BİZİM DE CİĞERİMİZ YANIYOR!” ARD Başkanı Güldal Siğinç ise duygularını; “Sevgili Fulya’nın Manavgat için hemen ve etkili bir çalışma başlatma isteğine yürekten katılarak ve tüm yönetim olarak TEMA ile irtibatlarımızı sağlamak için masaya oturduk. Kendileri de bizim bu isteğimize mutlulukla karşılık verdiler. Bu noktada TEMA Vakfı Başkanı Deniz Ataç ve Yardımcısı Başak Hanım’a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu kampanyanın Manavgat’ı tekrar yeşertmek için minik bir başlangıç olması, Manavgat’ta ve tüm Türkiye’de yangından zarar gören herkesin yaralarının bir an önce sarılması en büyük arzumuz. Yangında hayatına kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, tedavi görenlere şifa diliyoruz. Umarız bu kötü günler bir an önce son bulur. Herkes gibi bizim de ciğerimiz yanıyor.” sözleriyle ifade etti.
Akdeniz Reklamcılar Derneği Manavgat’ta iki gün önce başlayan ve devam eden büyük yangın felaketi nedeniyle yanan ormanlarımızı yeniden yeşermek için TEMA VAKFI ile birlikte kolları sıvadı.

Akdeniz Reklamcılar Derneği Manavgat’ta iki gün önce başlayan ve devam eden büyük yangın felaketi nedeniyle yanan ormanlarımızı yeniden yeşermek için TEMA VAKFI ile birlikte kolları sıvadı.

Mevcut ormanlarımızı ve yeşil alanlarımızı korumak, daha fazla yeşil alan sağlamak, özellikle çeşitli sebeplerle kaybettiğimiz ormanlarımızı yeniden gelecek nesle kazandırabilmek için ülke çapında ağaçlandırma çalışmaları yapan TEMA Vakfı ile irtibata geçen Akdeniz Reklamcılar Derneği yönetimi, Manavgat yangınında küle dönen yeşil alanları yeniden ağaçlandırabilmek için ortak bir kampanya yürütüyor. Antalya’da yangın sonrası yardım çalışmalarına başlayan ilk sivil toplum örgütlerinden biri olan ARD, ağaçlandırma çalışmalarını hızlandırmak adına bağış toplama kampanyasına destek veriyor. Dernek üyelerinin de hem maddi, hem de manevi olarak katılım sağladığı kampanya sayesinde elde edilen tüm gelir yanan Manavgat ormanlarını yeniden yeşermek için kullanılacak.

“MANAVGAT’A BİRLİKTE CAN VERELİM!”

Ağaçlandırma kampanyasını yürüten ARD Başkan Yardımcısı Fulya Sarman kampanya hakkında; “Manavgat’ta iki gün önce başlayan büyük yangın felaketi, maalesef şiddetini artırarak devam ederken; yetmezmiş gibi tüm Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde ayrı ayrı yangınlar, canlar almaya, ormanları, ocakları yok etmeye devam ediyor… Tüm Türkiye’nin ciğerleri yanıyor…

Bu noktada, TEMA VAKFI’nın yanan bölgelerde ağaçlandırma çalışmalarına destek olabilmek adına yönetim olarak hemen kendileriyle irtibata geçtik, onların da olumlu dönüşleriyle ortak bir kampanya geliştirdik ve ‘Manavgat’a birlikte can verelim!’ sloganıyla harekete geçtik. Bizimle birlikte Manavgat ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek isteyenler;  TEMA VAKFI’na ait, TR 12 3456 7890 1234 5678 9012 34 Iban numaralı hesaba, EFT yapabilirler. EFT yaparken açıklama bölümüne “ANTALYA” yazmayı unutmamaları gerektiğinin, özellikle altını çizmek isterim. Herkesin az, çok, imkanları neye el veriyorsa katkılarını bekliyoruz. Ve gelin, ‘MANAVGAT’a birlikte can verelim’ diyoruz.” açıklamalarında bulundu.

“HERKES GİBİ BİZİM DE CİĞERİMİZ YANIYOR!”

ARD Başkanı Güldal Siğinç ise duygularını; “Sevgili Fulya’nın Manavgat için hemen ve etkili bir çalışma başlatma isteğine yürekten katılarak ve tüm yönetim olarak TEMA ile irtibatlarımızı sağlamak için masaya oturduk. Kendileri de bizim bu isteğimize mutlulukla karşılık verdiler. Bu noktada TEMA Vakfı Başkanı Deniz Ataç ve Yardımcısı Başak Hanım’a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu kampanyanın Manavgat’ı tekrar yeşertmek için minik bir başlangıç olması, Manavgat’ta ve tüm Türkiye’de yangından zarar gören herkesin yaralarının bir an önce sarılması en büyük arzumuz. Yangında hayatına kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, tedavi görenlere şifa diliyoruz. Umarız bu kötü günler bir an önce son bulur. Herkes gibi bizim de ciğerimiz yanıyor.” sözleriyle ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.