Asgari ve Askeroğlu Anadolu Birliği Partisi’nden İhraç Mı? Edildiler

Politika 17.04.2022 - 17:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2718+ kez okundu.
 

Asgari ve Askeroğlu Anadolu Birliği Partisi’nden İhraç Mı? Edildiler

(ABP) Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu, Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Neman Asgari Genel Merkezinden alınan bilgiye göre çalışmalarından memnun kalınmadığı için partiden ihraç
(ABP) Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu, Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Neman Asgari Genel Merkezinden alınan bilgiye göre çalışmalarından memnun kalınmadığı için partiden ihraç işlemleri devam ederken sosyal medya hesaplarından istifa ettiklerini açıkladılar. Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Neman Asgari göreve geldiği günden beri Antalya’yı İli Kongreye getiremediği gibi Akdeniz Bölgesinde hiçbir kuruluşu tamlayamadığı için sorunlar yaşandığı ve daha öncesinde İyi Parti ve Gelecek Partisinden  de çalışmalarından memnun kalınmadığı için bu iki partiden de gönderildiği gelen bilgiler arasında. Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu daha Deva Partisi Antalya İl Yönetiminde birçok konuda Antalya İl yönetime ters düşmesi sonucu İhraç edilmek yerine Deva Partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.
(ABP) Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu, Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Neman Asgari Genel Merkezinden alınan bilgiye göre çalışmalarından memnun kalınmadığı için partiden ihraç

(ABP) Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu, Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Neman Asgari Genel Merkezinden alınan bilgiye göre çalışmalarından memnun kalınmadığı için partiden ihraç işlemleri devam ederken sosyal medya hesaplarından istifa ettiklerini açıkladılar.

Akdeniz Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Neman Asgari göreve geldiği günden beri Antalya’yı İli Kongreye getiremediği gibi Akdeniz Bölgesinde hiçbir kuruluşu tamlayamadığı için sorunlar yaşandığı ve daha öncesinde İyi Parti ve Gelecek Partisinden  de çalışmalarından memnun kalınmadığı için bu iki partiden de gönderildiği gelen bilgiler arasında.

Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu daha Deva Partisi Antalya İl Yönetiminde birçok konuda Antalya İl yönetime ters düşmesi sonucu İhraç edilmek yerine Deva Partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.