Aşkın Gücü Özdilekpark Antalya’da

Kültür-Sanat 12.02.2020 - 14:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1965+ kez okundu.
 

Aşkın Gücü Özdilekpark Antalya’da

ÖzdilekPark Antalya’ da 14 Şubat Sevgililer Günü’ ne özel düzenlenen etkinlikte çiftler hem eğleniyor hem de kazanıyor.
Çiftler, Eyfel Kulesi’nin ışıklı dekorunun yer aldığı kırımızı platform üzerinde iki ayrı bisiklete biniyor ve sevgilerinin gücüyle pedallara çeviriyor. Özel tasarlanan Eyfel Kulesi’nin üzerindeki ışıklar yanarken, pedallar çevrildikçe gidilen kilometre hesaplanıyor. 60 saniye süren etkinlik sonunda çiftlerin yaptıkları kilometre skorboarda yansıyor.  Katılan çiftlerin sevgilerini birbirlerini motive ederek paylaşmaları ve eğlenmeleri de izleyenlerin yüzlerinde tebessümlere yol açıyor. 8 Şubat’ta “Aşkınızın Gücü Işıkları Yaksın” sloganıyla başlayan Sevgililer Günü etkinliği, 16 Şubat’ ta sona erecek. En fazla kilometreyi yapan ilk üç çift ödüllerin sahibi olacak. Birinci seçilen çift 1.000 TL, ikinci seçilen çift 750 TL ve üçüncü seçilen çift 500 TL yüklü hediye kartın sahibi olacak. ÖzdilekPark Antalya 16 Şubat’ ta sona erecek etkinlik için birbirlerine güvenen tüm çiftleri bu eğlenceli etkinliğe bekliyor.
ÖzdilekPark Antalya’ da 14 Şubat Sevgililer Günü’ ne özel düzenlenen etkinlikte çiftler hem eğleniyor hem de kazanıyor.

Çiftler, Eyfel Kulesi’nin ışıklı dekorunun yer aldığı kırımızı platform üzerinde iki ayrı bisiklete biniyor ve sevgilerinin gücüyle pedallara çeviriyor. Özel tasarlanan Eyfel Kulesi’nin üzerindeki ışıklar yanarken, pedallar çevrildikçe gidilen kilometre hesaplanıyor. 60 saniye süren etkinlik sonunda çiftlerin yaptıkları kilometre skorboarda yansıyor.  Katılan çiftlerin sevgilerini birbirlerini motive ederek paylaşmaları ve eğlenmeleri de izleyenlerin yüzlerinde tebessümlere yol açıyor.

8 Şubat’ta “Aşkınızın Gücü Işıkları Yaksın” sloganıyla başlayan Sevgililer Günü etkinliği, 16 Şubat’ ta sona erecek. En fazla kilometreyi yapan ilk üç çift ödüllerin sahibi olacak. Birinci seçilen çift 1.000 TL, ikinci seçilen çift 750 TL ve üçüncü seçilen çift 500 TL yüklü hediye kartın sahibi olacak. ÖzdilekPark Antalya 16 Şubat’ ta sona erecek etkinlik için birbirlerine güvenen tüm çiftleri bu eğlenceli etkinliğe bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.