Atay Uslu Anneler Günü Mesajı Yayınladı

Politika 11.05.2019 - 20:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2941+ kez okundu.
 

Atay Uslu Anneler Günü Mesajı Yayınladı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu "Anneler günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: Sabır, fedakarlık, koruyuculuk, kollayıcılık, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali olan annelerimiz, aile ve toplum hayatımızın yapı taşlarıdır. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır. Cenneti annelerin ayakları altında' gören bir inancın mensupları olan bizler, ülkemizin ve milletimizin huzurlu, mutlu bir geleceğe ulaşabilmesi için annelerimizin kalbini kırmama hassasiyetini yaygınlaştırmaya özen göstermeliyiz.  Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta kendi annem olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine güzellikler diliyorum.''
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu "Anneler günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

Sabır, fedakarlık, koruyuculuk, kollayıcılık, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali olan annelerimiz, aile ve toplum hayatımızın yapı taşlarıdır.

Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır.

Cenneti annelerin ayakları altında' gören bir inancın mensupları olan bizler, ülkemizin ve milletimizin huzurlu, mutlu bir geleceğe ulaşabilmesi için annelerimizin kalbini kırmama hassasiyetini yaygınlaştırmaya özen göstermeliyiz. 

Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta kendi annem olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine güzellikler diliyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.