Atay Uslu’dan Emine Erdoğan’a Ziyaret

Politika 15.04.2022 - 21:28, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1876+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan Emine Erdoğan’a Ziyaret

TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Heyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret etti.
TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Heyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret etti. TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu  Başkanı Atay Uslu ve Komisyon üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret ederek kendileri tarafından himaye edilen Sıfır Atık Projesi’ne layık görülen Akdeniz-PA  2022 Mükemmellik Ödülü süreci hakkında bilgi verdiler.  EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİ’NİN  DOĞAL TARIM VE TEMİZ ÇEVRE DUYARLILIĞI Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hanımefendiyi ziyaret ederek kendileri tarafından himaye edilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi’nin Akdeniz Parlamenter Asamblesi tarafından 2022 Mükemmellik Ödülüne layık görülmesi süreci hakkında bilgi verdik. AKDENİZ ÜLKELERİNİN ASAMBLESİNDEN TÜRKİYE’YE ÖDÜL… Bu yıl Akdeniz Parlamenter Asamblesi (Akdeniz-PA) Türk Grubu Başkanlığı olarak tüm dünyada iklim değişikliği, kuraklık ve çevre konularında giderek önemli hassasiyetlerin oluşmasını göz önünde bulundurarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın koordine ettiği çevreyi koruma amaçlı “Sıfır Atık Projesi’ni” 2022 Akdeniz-PA Mükemmellik ödülüne aday gösterdik. Değerlendirmeler sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın “Sıfır Atık Projesi” 2022 Akdeniz-PA Mükemmellik Ödülüne layık görülmüştür. Hanımefendinin himayelerinde yürütülen “Sıfır Atık Projesi”, dünya çapında çok büyük bir kadın ve çevre hareketi projesi olması, denizleri, suyu, toprağı, havayı korumak ve kaynakları daha verimli kullanmak amacıyla sınırların ötesinde bir etki oluşturması, çevrenin korunması konusunda geniş kitleler tarafından başarıyla uygulanması dolayısıyla 2022 Akdeniz-PA Mükemmellik ödülüne layık görülmüştür. Akdeniz-PA, 32 ülkeden oluşan bir Asamble. Geniş kapsamlı Asamblenin ülkemize ödül vermesi Ülkemiz adına gurur verici bir başarı.      Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ortaya konan Türkiye’nin projeleri ve eserleri hamdolsun dünya tarafından takdir ediliyor. ORGANİK ÜRETİM SOHBETİ Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ile Akıllı arılar, faydalı böcekler ile doğal üretimden,  Antalyamızın narenciye ve tropikal ürünlerine, örtü altı üretiminden, toprak dostu kompost kullanımının yaygınlaştırılmasına ve organik üretime kadar geniş bir yelpazede  güzel bir sohbet etme imkanı bulduk. Saygıdeğer Hanımefendi’ ye doğal tarım ve temiz çevre konularında gösterdiği pürüzsüz hassasiyet için şükranlarımızı sunarız. ” Ziyaret sonrası Antalya Milletvekili Atay Uslu Emine Erdoğan Hanım’a kumkuat, limon, portakal ve tropikal meyvelerden oluşan yöresel ürünleri  takdim etti. Atay Uslu ziyareti, Akdeniz-PA üyeleri Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte gerçekleştirdiler.
TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Heyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret etti.

TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Heyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret etti.

TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu  Başkanı Atay Uslu ve Komisyon üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ı ziyaret ederek kendileri tarafından himaye edilen Sıfır Atık Projesi’ne layık görülen Akdeniz-PA  2022 Mükemmellik Ödülü süreci hakkında bilgi verdiler. 

EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİ’NİN  DOĞAL TARIM VE TEMİZ ÇEVRE DUYARLILIĞI

Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hanımefendiyi ziyaret ederek kendileri tarafından himaye edilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi’nin Akdeniz Parlamenter Asamblesi tarafından 2022 Mükemmellik Ödülüne layık görülmesi süreci hakkında bilgi verdik.

AKDENİZ ÜLKELERİNİN ASAMBLESİNDEN TÜRKİYE’YE ÖDÜL…

Bu yıl Akdeniz Parlamenter Asamblesi (Akdeniz-PA) Türk Grubu Başkanlığı olarak tüm dünyada iklim değişikliği, kuraklık ve çevre konularında giderek önemli hassasiyetlerin oluşmasını göz önünde bulundurarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın koordine ettiği çevreyi koruma amaçlı “Sıfır Atık Projesi’ni” 2022 Akdeniz-PA Mükemmellik ödülüne aday gösterdik.

Değerlendirmeler sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın “Sıfır Atık Projesi” 2022 Akdeniz-PA Mükemmellik Ödülüne layık görülmüştür.

Hanımefendinin himayelerinde yürütülen “Sıfır Atık Projesi”, dünya çapında çok büyük bir kadın ve çevre hareketi projesi olması, denizleri, suyu, toprağı, havayı korumak ve kaynakları daha verimli kullanmak amacıyla sınırların ötesinde bir etki oluşturması, çevrenin korunması konusunda geniş kitleler tarafından başarıyla uygulanması dolayısıyla 2022 Akdeniz-PA Mükemmellik ödülüne layık görülmüştür.

Akdeniz-PA, 32 ülkeden oluşan bir Asamble. Geniş kapsamlı Asamblenin ülkemize ödül vermesi Ülkemiz adına gurur verici bir başarı.     

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ortaya konan Türkiye’nin projeleri ve eserleri hamdolsun dünya tarafından takdir ediliyor.

ORGANİK ÜRETİM SOHBETİ

Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ile Akıllı arılar, faydalı böcekler ile doğal üretimden,  Antalyamızın narenciye ve tropikal ürünlerine, örtü altı üretiminden, toprak dostu kompost kullanımının yaygınlaştırılmasına ve organik üretime kadar geniş bir yelpazede  güzel bir sohbet etme imkanı bulduk.

Saygıdeğer Hanımefendi’ ye doğal tarım ve temiz çevre konularında gösterdiği pürüzsüz hassasiyet için şükranlarımızı sunarız. ”

Ziyaret sonrası Antalya Milletvekili Atay Uslu Emine Erdoğan Hanım’a kumkuat, limon, portakal ve tropikal meyvelerden oluşan yöresel ürünleri  takdim etti. Atay Uslu ziyareti, Akdeniz-PA üyeleri Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.