Atay Uslu’dan Hemşireler Haftası Mesajı

Politika 11.05.2019 - 21:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2175+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan Hemşireler Haftası Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
“Ülkemizde ilk olarak Hilal-i Ahmer Cemiyetinin kurslarıyla eğitim alan Türk hemşireleri, Balkan Savaşı ve 1. Dünya Savaşı'nda cephede ve cephe gerisinde bulundukları hizmetlerle milletin gurur kaynağı olmuştur. Hastalarla, ayırım yapmaksızın, büyük bir sabır, dikkat, sevgi, hoşgörü ve şefkatle yakından ilgilenen hemşirelerimiz, hastalara yönelik verdikleri hizmetlerin yanı sıra toplumun her kesimine verdikleri eğitimlerle de sağlığımızın korunmasında etkin rol üstlenmektedirler. Bu zor görevi, özen ve titizlikle uygulayan hemşirelerimizin 12 - 18 Mayıs Hemşireler Haftası"nı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Ülkemizde ilk olarak Hilal-i Ahmer Cemiyetinin kurslarıyla eğitim alan Türk hemşireleri, Balkan Savaşı ve 1. Dünya Savaşı'nda cephede ve cephe gerisinde bulundukları hizmetlerle milletin gurur kaynağı olmuştur.

Hastalarla, ayırım yapmaksızın, büyük bir sabır, dikkat, sevgi, hoşgörü ve şefkatle yakından ilgilenen hemşirelerimiz, hastalara yönelik verdikleri hizmetlerin yanı sıra toplumun her kesimine verdikleri eğitimlerle de sağlığımızın korunmasında etkin rol üstlenmektedirler.

Bu zor görevi, özen ve titizlikle uygulayan hemşirelerimizin 12 - 18 Mayıs Hemşireler Haftası"nı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.