Atay Uslu: Yeni SGK Binası Hayırlı Olsun

Politika 25.07.2019 - 21:14, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2565+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Yeni SGK Binası Hayırlı Olsun

Kumluca Sgk'da İl Hizmeti
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca ilçesinde STK'ları, kamu kurumlarını ziyaret etti, yapımı tamamlanan yeni SGK binasında incelemelerde bulundu. MESLEK ODALARI İLE İSTİŞARE Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca ilçesinde Kumluca Şöförler Odasını, Kumluca Ticaret Odasını, Kumluca Ziraat Odasını, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kumluca Devlet Hastanesini ziyaret ederek, STK Başkanlarına devam eden hükümet yatırımları hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu.  İL'DE VERİLEN HİZMETLER ARTIK KUMLUCA'DA  Yapımı tamamlanan SGK binasını da gezen Atay Uslu, yeni hizmet binasının Kumluca ve Finike İlçelerine hayırlı olmasını dileyerek, " Yeni Sosyal Güvenlik Merkezi binamız 15 gün sonra hizmete girecek, artık işverenimiz, çalışanımız sigorta işlemleri için Antalya'ya gitmesine gerek kalmayacak. Çalışanlar ve işverenler için, İl bazında yapılan tüm işlemler yeni hizmet binasında verilmeye başlanacak. Kumluca'da İl Hizmeti.  MUHALEFET PARTİLERİNİN 100 GÜNLÜK BELEDİYECİLİĞİ KOCA BİR SIFIR  Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Belediyelerde yatırımların durduğunu anlatarak şunları ifade etti: " Mazeret veya Laf yerine hizmet  üretmeye devam ediyoruz. Yatırımları iptal etmek yerine icra etmeye, inşaa etmeye devam ediyoruz.  100 günlük sürede muhalefet partilerinin  koca bir sıfır çeken Belediyeciliğini izliyoruz. O Belediyelerde Yatırım yok, proje yok, hedef yok,  görüyoruz ki; israf çok, laf ve mazeret çok. Hatta başlayan yatırımların iptali var.  Ziya Paşa der ki,  "Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz,  Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde"  yani İnsanın aynası işidir¸ lâfa bakılmaz; bir kişinin yönetim seviyesi¸ yaptığı işte görünür. "  Milletvekili Atay Uslu'ya ziyaretleri sırasında Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı  ve Teşkilat üyeleri eşlik etti.
Kumluca Sgk'da İl Hizmeti

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca ilçesinde STK'ları, kamu kurumlarını ziyaret etti, yapımı tamamlanan yeni SGK binasında incelemelerde bulundu.

MESLEK ODALARI İLE İSTİŞARE

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca ilçesinde Kumluca Şöförler Odasını, Kumluca Ticaret Odasını, Kumluca Ziraat Odasını, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kumluca Devlet Hastanesini ziyaret ederek, STK Başkanlarına devam eden hükümet yatırımları hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu. 

İL'DE VERİLEN HİZMETLER ARTIK KUMLUCA'DA 

Yapımı tamamlanan SGK binasını da gezen Atay Uslu, yeni hizmet binasının Kumluca ve Finike İlçelerine hayırlı olmasını dileyerek, " Yeni Sosyal Güvenlik Merkezi binamız 15 gün sonra hizmete girecek, artık işverenimiz, çalışanımız sigorta işlemleri için Antalya'ya gitmesine gerek kalmayacak. Çalışanlar ve işverenler için, İl bazında yapılan tüm işlemler yeni hizmet binasında verilmeye başlanacak. Kumluca'da İl Hizmeti. 

MUHALEFET PARTİLERİNİN 100 GÜNLÜK BELEDİYECİLİĞİ KOCA BİR SIFIR 

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Belediyelerde yatırımların durduğunu anlatarak şunları ifade etti: " Mazeret veya Laf yerine hizmet  üretmeye devam ediyoruz. Yatırımları iptal etmek yerine icra etmeye, inşaa etmeye devam ediyoruz.  100 günlük sürede muhalefet partilerinin  koca bir sıfır çeken Belediyeciliğini izliyoruz. O Belediyelerde Yatırım yok, proje yok, hedef yok,  görüyoruz ki; israf çok, laf ve mazeret çok. Hatta başlayan yatırımların iptali var. 

Ziya Paşa der ki, 

"Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz, 

Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde"  yani İnsanın aynası işidir¸ lâfa bakılmaz; bir kişinin yönetim seviyesi¸ yaptığı işte görünür. " 

Milletvekili Atay Uslu'ya ziyaretleri sırasında Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı  ve Teşkilat üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.