Av. Ali Okçu Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Teşkilat Başkanlığına Atandı

Politika 14.11.2021 - 20:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3967+ kez okundu.
 

Av. Ali Okçu Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Teşkilat Başkanlığına Atandı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Teşkilat Başkanlığı görevine Av. Ali Okçu atandı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Teşkilat Başkanlığı görevine Av. Ali Okçu atandı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Teşkilat Başkanı Av. Ali Okçu  "Kıymetli, dostlarım Şahsıma görevi tevdi eden başta Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Sayın Bedri Yalçın, Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Sayın Neman Asgari ve Antalya İl Başkanı Sayın Aziz Ahmet Peker, nezdinde partimizin tüm birimlerinde görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Antalya gibi kadim bir şehrin İl Teşkilat Başkanlığı görevinin, sorumluluğun farkındayım. Aldığım görevi en iyi şekilde icra edebilmek adına teşkilatımızın fedakâr üyeleri ile her an sahada aktif görev yapacağız. Bu vesile ile geçmiş dönemde görev alan teşkilat başkanlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.   AV. ALİ OKÇU KİMDİR? 1977 yılında Hatay’da doğdu. Ankara Üniversitesi Matematik bölümü ve Girne Amerikan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu Ticaret Hukuku Alanında Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir.  Uzun süre Matematik öğretmenliği, eğitim kurumu yöneticisi ve kurucusu olarak çalıştı. Aktif Avukatlık hizmetine devam etmekte Arapça ve İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 Çocuk Babası
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Teşkilat Başkanlığı görevine Av. Ali Okçu atandı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Teşkilat Başkanlığı görevine Av. Ali Okçu atandı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Teşkilat Başkanı Av. Ali Okçu  "Kıymetli, dostlarım Şahsıma görevi tevdi eden başta Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Sayın Bedri Yalçın, Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Sayın Neman Asgari ve Antalya İl Başkanı Sayın Aziz Ahmet Peker, nezdinde partimizin tüm birimlerinde görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.

Antalya gibi kadim bir şehrin İl Teşkilat Başkanlığı görevinin, sorumluluğun farkındayım. Aldığım görevi en iyi şekilde icra edebilmek adına teşkilatımızın fedakâr üyeleri ile her an sahada aktif görev yapacağız.

Bu vesile ile geçmiş dönemde görev alan teşkilat başkanlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

AV. ALİ OKÇU KİMDİR?

1977 yılında Hatay’da doğdu.

Ankara Üniversitesi Matematik bölümü ve Girne Amerikan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu

Ticaret Hukuku Alanında Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir.

 Uzun süre Matematik öğretmenliği, eğitim kurumu yöneticisi ve kurucusu olarak çalıştı.

Aktif Avukatlık hizmetine devam etmekte Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Evli ve 3 Çocuk Babası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.