Aziz Ahmet Peker’den Yeni Yıl Mesajı

Politika 30.12.2021 - 19:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2117+ kez okundu.
 

Aziz Ahmet Peker’den Yeni Yıl Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) İl Başkan Aziz Ahmet Peker Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP)   İl Başkan Aziz Ahmet Peker Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Peker Mesajında, Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan, bu yüzden geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'yi geride bıraktık. Her yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla "Merhaba" diyoruz. Pandemi ve Ekonomik Sıkıntıların yaşatmış olduğu zorlu yılda halkımızın, esnafımızın ve gençlerimizin her an yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.  Bu duygularla; 2022 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, yalan ve iftiralarla toplumsal huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum.   Yeni yılın ülkemiz ve tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum… " dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) İl Başkan Aziz Ahmet Peker Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP)   İl Başkan Aziz Ahmet Peker Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Peker Mesajında, Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan, bu yüzden geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'yi geride bıraktık. Her yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla "Merhaba" diyoruz. Pandemi ve Ekonomik Sıkıntıların yaşatmış olduğu zorlu yılda halkımızın, esnafımızın ve gençlerimizin her an yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. 

Bu duygularla; 2022 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, yalan ve iftiralarla toplumsal huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum.  

Yeni yılın ülkemiz ve tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum… " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.