Başkan Aputkan’dan Vali Karaloğlu Ve Kurum Ziyaretleri

Politika 21.04.2019 - 20:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1822+ kez okundu.
 

Başkan Aputkan’dan Vali Karaloğlu Ve Kurum Ziyaretleri

31 Mart yerel seçimlerinde Serik Belediye Başkanı seçilen Enver Aputkan, göreve başlamasının ardından ziyaretlere başladı.
Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, göreve başladıktan sonra kamu kurum ve kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret eden Aputkan, daha sonra Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar ve DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ve Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkan Aputkan’a, Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun eşlik etti. Vali Karaloğlu, kabulde yaptığı konuşmada seçimlerin Antalya ve ilçelerinde huzur içinde tamamlandığını belirterek, Başkan Aputkan’ı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Başkan Aputkan, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Halkımızın iradesiyle ilçemize hizmet etme imkânı buldum. Bu göreve layık olmak için ilçemizin mevcut potansiyeli ve beklentileri doğrultusunda, başta sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, kurum ve kuruluşlar ile koordineli bir şekilde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.
31 Mart yerel seçimlerinde Serik Belediye Başkanı seçilen Enver Aputkan, göreve başlamasının ardından ziyaretlere başladı.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, göreve başladıktan sonra kamu kurum ve kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret eden Aputkan, daha sonra Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar ve DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ve Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Başkan Aputkan’a, Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun eşlik etti.

Vali Karaloğlu, kabulde yaptığı konuşmada seçimlerin Antalya ve ilçelerinde huzur içinde tamamlandığını belirterek, Başkan Aputkan’ı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Başkan Aputkan, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Halkımızın iradesiyle ilçemize hizmet etme imkânı buldum. Bu göreve layık olmak için ilçemizin mevcut potansiyeli ve beklentileri doğrultusunda, başta sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, kurum ve kuruluşlar ile koordineli bir şekilde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.